Beyaz Çamaşırlarım Pembe Oldu :( yardım :(

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
7.011
3.346
698
Diğer
slm kıızlar geçenlerde kızımın çamaşırlarını yıkarken beyaz çamaşırlarının arasına kırmızı bi şortu karışmış gözümden kaçmış :a015: bütün atletleri, beyaz tişörtleri pembe olmuş bunun için bi önerisi olan var mı? tekrar nasıl beyazlatabilirim? yoksa artık beyazlamazlarmı? (çamaşır suyuna bastırdım gene aynı ):a015:

maalesef güzelim zamanla yıkaya yıkaya biraz olsun beyazlıyor. benimde eşim yanlışlıkla atmış kırmızı çamaşırı ikimizinde çamaşırları pembe oldu. ama mecburen giydik nabalım. defalarca çamaşır suyuyla yıkadım yinede pembelik kalmıştı.

Benimde başıma geldi bu yanlışlıkla karışan tek bir çorap yüzünden,çamaşır suyunda beklettim,leke çıkarıcı döktüm ama nafile :umursamaz: daha az boyananlar az açıldı kurtardık,diğerleri çöp ..

Canım benim çamaşırlarımda mor olmuştu yumurta kabuklarını naylon çorap içine koyup yıkadım ve işe yaramıştı bi dene istersen

benimde beyaz iç çamaşırlarımda oğlumun mavi çorabı kaçmış,90 derecede yıkandı,rengi şimdi hepsi maviş,maviş giyiniyoruz,sinir oldum nafile.komşularımın nazarı değdi,her serdiğimde komşularım kar gibi çamaşır deyip duruyorlardı:sinifsinif: :sinifsinif:

Back
X