aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 14 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #1 Slmlar... Benim beyaz deri cantam var. Diki$ yerleri sarardi... Camasir makinesine atmadim... Amwayin LOC diye bir ürünü var herseyi temizliyor, onun icinde beklettim bir kac saat. Ama hic bir faydasi olmadi.... Camasir makinesine niye atmadin derseniz, bir tanidik tavsiye etmedi... Sizce bu cantayi nasil temizliye bilirim??? Ilk aldigim gün ki kadar bem beyaz olmasini beklemiyorum ama bu sariliklardan kurtulmak istiyorum...
Slmlar... Benim beyaz deri cantam var. Diki$ yerleri sarardi... Camasir makinesine atmadim... Amwayin LOC diye bir ürünü var herseyi temizliyor, onun icinde beklettim bir kac saat. Ama hic bir faydasi olmadi.... Camasir makinesine niye atmadin derseniz, bir tanidik tavsiye etmedi... Sizce bu cantayi nasil temizliye bilirim??? Ilk aldigim gün ki kadar bem beyaz olmasini beklemiyorum ama bu sariliklardan kurtulmak istiyorum...
F fatos Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2008 216 0 96 İstanbul 15 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #2 çamaşır suyunu pamuk yardımı ile kullan.iplikleri öle silmeyi dene.
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 15 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #3 fatos .!.: çamaşır suyunu pamuk yardımı ile kullan.iplikleri öle silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... deriye yada ipliklere bi zarar vermez mi????
fatos .!.: çamaşır suyunu pamuk yardımı ile kullan.iplikleri öle silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... deriye yada ipliklere bi zarar vermez mi????
aime21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.323 0 0 - Yurtdışı 16 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aime21 #4 dediginiz gibi denedim ama camasir suyunu sürdügüm yerler sari oldu resmen hemen camasir makinasina attim bembeyaz oldu cantam yine... hihoyyyt
dediginiz gibi denedim ama camasir suyunu sürdügüm yerler sari oldu resmen hemen camasir makinasina attim bembeyaz oldu cantam yine... hihoyyyt