Beyaz eşya sorunsalı ?

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Kızlar merhaba..
Beyaz eşya konusunda erkek arkadaşımla fikir ayrılığına düşüyoruz.
Griler beyazlara göre biraz daha pahalı..
Ben gri istiyorum o fiyattan ötürü beyaz
Peki kullanış açısından nasıllar ?
Bizim şuanki evimizde gri fırın gri ocak ve gri bozdolabı var..
Fırın ocakta bir sıkıntımız olmadı ama bozdolabının üzeri böyle minik minik küf olmuştu..

Gri tamamiyle gösteriş amaçlı çıkarılan birşey,beyazdan farkı nedir ki yok...Ama zevk meselesi aynı işlemi gören bi alet için fazla para vermek bana yanlış geliyor açıkçası...He bir de parmak izi bırakma durumu var..

Canım ileride bir sıkıntı yaşamak istemediğim için de hemen karar vermek istemiyorum bende. Evet görselde çok beğeniyorum bende gri eşyaları

valla cnm herkeste bu sorun aynı sanıyorum sana ait olan eşyaları yani çamasır makinesi ocak bulaşık makinesini gri alabilirsin buzdolabınıda nişanlının alacağı dolabın fiyatının üstüne para ekleyerek gri aldırabilirsin ama yukarıdada yazılmış griler sadece görsel amaçlı ama çok güzeller ya bende gri istiyorum nişanlım çok pahalı diyooo:26:

Hakikaten herkes aynı şeyi söylüyor. Satıcı da farklı konuşmuyor özellik aynı gri olduğu için fiayt farklı diyor. O günler gelince ne olucak bilmyiorum doğrusu

gri olarak demeyelim de kaplamaları farklı olduğu için pahalı diyelim... benim bulaşık makinem lg'den ve gri.. geçen forumdan bir bayan için özellikle kalktım parmaklarımı bastırdım.. bir tanesinin izi çıkmadı..

kaplamalara dikkat etmeniz lazım iz falan kalmaması için... benim ki ACM kaplama..

Daha önce sorduğumda bir boya olarak gri var dediler birde özellik olarak boyalar daha sonra kalkıyormuş zaten.

dedem sağolsun bana beyaz eşyamı aldı (bizde kıza illa beyaz eşya alınır. birde yatak odası)
biraz vestel takıntısı olduğu için vestel almış. gidip görmedim bile, sadece buzluk altta mı olsun üstte mi dedi. alt olsun dedim.
beyaz veya renkli farketmez dedim. açıkcası renklileri hep içimi karartıyor nedense.
ALLAH izin verir inşallah, mutfagımızı yaptırırken ikea daki mutfaklar giibi beyaz eşyayı gömdürmeyi düşünüyorum.
ocağımın sanırım ankastre ürün.
erkek ark. ile çok şükür gri beyaz stresi yaşamadım =)))

ne güzel benimki de buzluğu altta istiyor benim için farketmez o özelliği ama renkte ben daha modern çizgiyi seviyorum. mutfakta herşet açık ve net olmalı benim için.

Griler görüntü olarak daha hoş duruyor. Beyazlar ışık görünce zamanla renkleri değişebiliyor.

Ama çok büyük bir fark yok. Ben beyaz alacaktım ama aynı fiyata denk geldi set aldık gri inoks oldu. Ne kadar parmak izi göstermez dese de lekeler oluşuyor üstünde. SU damlacıkları falan bazen leke yapabiliyor. Ama temizliği kolay.

Buzdolabında kombi tipini öneririm, çok kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…