Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cecillona sagol cnm...fırını almayacagim set ustu alicam gibi gorunuyor ama napsam ki buzdolabini arcelik, digerlerini mi bosch alsamm..Arkadasim daha yeni bosch aldi buzdolabini inox sakin alma diyor alali 1 ay bile gecmeden..
cecillona paylaşımların için teşekkür etmek istedim gerçekten çok faydalı oldu.bir şey sormak istiyorum bosch ithal buzdolapları sanırım sadece dondurucu kısmı altta bulunanlar.ben de bunlardan pek hoşlanmıyorum açıkcası.dondurucu kısmı üstte bulunan ithal buzdolabı modeli var mı? ben alman sitesine baktım ama göremedim?yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
bulaşık makinemi almadan çok araştırma yaptım en sonunda Bosch da karar kıldım almaz olaydım bütün mutfak eşyalarımı çizdi kaç defa servis geldi makine hariç herşeye bahane buldular 1.500 liraya aldım makineden nefret ediyorum tüketici haklarına başvuracağım çevremde bu marka bulaşık makinesi kullanan herkes de de aynı problem varmış insanın sonradan dikkatini çekiyor malesef elektrolux de çizmeyen makine çıkarmışlar bu arada
Hangi tür deterjan kullanıyorsunuz merak ettim, eğer toz kullanıyorsanız çöpe atın gitsin. Uzun program 140 dakikalık eko programı kullanıyorsanız tablet deterjan tavsiye ederim, Ancak hızlı programda ve variospeed özelliğinde tablet tam olarak çözünmeyeceğinden sıvı deterjan almanızı öneririm.