Beyaz eşyada marka önerisi...

Hangi marka beyaz eşya almalıyım

• Bosh

OY: 47 61,8%
  • Arçelik

OY: 17 22,4%
  • Beko

OY: 9 11,8%
  • Vestel

OY: 3 3,9%

• Ankete Katılan
    76
  • Anket Kapalı .
HGV74D350T paslanmaz çelik Multifonksiyon fırın Gazlı ocak 1150 tl
HGV625250T paslanmaz çelikElektroturbo fırın Gazlı ocak 940 tl

Eklentiler

• $MCSA044086_HGV74D350T_def.eps.webp
    $MCSA044086_HGV74D350T_def.eps.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 103
  • $MCSA044061_HGV625250T_def.eps.webp
    $MCSA044061_HGV625250T_def.eps.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 107
ARÇELİK 5274 NHS A+ 500 LİTRE NO FROST BUZDOLABI (GÜMÜŞ GRİ) 1963 tl
ARÇELİK 8124 HS 8KG ÇAMAŞIR MAKİNASI 1200 DEVİR 1375TL
ARÇELİK 8124 HST EKONOMİST 8 KG 1200 DEVİR A-%50 1500 TL
Arçelik 7124 H/7 Kg.1200 Devir Çamaşır Makinası 1149 tl

Eklentiler

• $5274_NHS_L.webp
    $5274_NHS_L.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 135
  • $8124_HS_L.webp
    $8124_HS_L.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 124
  • $8124_HS_L (1)-2.webp
    $8124_HS_L (1)-2.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 137
  • $7124_H_L.webp
    $7124_H_L.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 134
ARÇELİK 62105 10 programlı bulaşık makinesi 1450 tl
Arçelik 6551 HI İnox Bulaşık Makinesi 5 program (15 kişilik) 1019 tl
fırın olarak arçeliği pek önermiyorum

Eklentiler

• $62101_H_L.webp
    $62101_H_L.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 133
cecillona sagol cnm...fırını almayacagim set ustu alicam gibi gorunuyor ama napsam ki buzdolabini arcelik, digerlerini mi bosch alsamm..Arkadasim daha yeni bosch aldi buzdolabini inox sakin alma diyor alali 1 ay bile gecmeden..

Son düzenleme:
cecillona sagol cnm...fırını almayacagim set ustu alicam gibi gorunuyor ama napsam ki buzdolabini arcelik, digerlerini mi bosch alsamm..Arkadasim daha yeni bosch aldi buzdolabini inox sakin alma diyor alali 1 ay bile gecmeden..

miss_curious buzdolabını hiç çekinmeden gözü kapalı arçelik alabilirsin bulaşık makinesi ve fırında bosch iyi bir tercih olacaktır özellikle fırında

cecillona paylaşımların için teşekkür etmek istedim gerçekten çok faydalı oldu.bir şey sormak istiyorum bosch ithal buzdolapları sanırım sadece dondurucu kısmı altta bulunanlar.ben de bunlardan pek hoşlanmıyorum açıkcası.dondurucu kısmı üstte bulunan ithal buzdolabı modeli var mı? ben alman sitesine baktım ama göremedim?yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

cecillona paylaşımların için teşekkür etmek istedim gerçekten çok faydalı oldu.bir şey sormak istiyorum bosch ithal buzdolapları sanırım sadece dondurucu kısmı altta bulunanlar.ben de bunlardan pek hoşlanmıyorum açıkcası.dondurucu kısmı üstte bulunan ithal buzdolabı modeli var mı? ben alman sitesine baktım ama göremedim?yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

boschun dondurucu kısmı üstte olan buzdolaplarından dinamik nofrost olarak tabir edilen modeller yani genişliği 60 ve 70 cm olan modeller yerli üretimdir ,ancak XL nofrost olan 4 model KDN 60V10NE modeli 75 cm genişlik ve KDN 75A10NE, KDN 70A40NE/KDN 70A10NE 86cm genişliğe sahip olan modeller ithaldir.

Son düzenleme:
Biz hepsini arçelikten aldık annemlerde şu an kullandığımız pek çok eşya arçeliğe ait ve ço memnunuz

bende beyaz eşya alıcam fakat kararsız durumdayım arçelik düşünüoydum ama ablamın buzdolabı arçelik ve çok sorun yarattı ayrıca arçeliğin bulaşık makineleri nasıl kullananlar memnun mu?
arçelik yerine bosch mu almalıyım?eyvahedigeldismile

buzdolabım arçelik aldım alalı su akıtıyo sinir oldum tvde arçelik çok pişmanım makinem ariston çok memnunum a sınıfı hemde

ben arçelikten vazgeçiyorum sanırım buzdolabında sorun yaşayan çok duydum..fırın konusunda ne diyosunuz? bizim şuan fırın arçelik fakat fırının bi köşesi yakıyo..

Bizim evin bütün beyaz eşya ürünleri Bosch 10 yıldır kullanıyoruz hepsini. Bugüne kadar da henüz hiçbiri tamire gitmedi oldukça memnunuz ben de ilerde evlenirsem mutlaka Boschtan almayı düşünüyorum.:içelim:

bulaşık makinemi almadan çok araştırma yaptım en sonunda Bosch da karar kıldım almaz olaydım bütün mutfak eşyalarımı çizdi kaç defa servis geldi makine hariç herşeye bahane buldular 1.500 liraya aldım makineden nefret ediyorum tüketici haklarına başvuracağım çevremde bu marka bulaşık makinesi kullanan herkes de de aynı problem varmış insanın sonradan dikkatini çekiyor malesef elektrolux de çizmeyen makine çıkarmışlar bu arada

bulaşık makinemi almadan çok araştırma yaptım en sonunda Bosch da karar kıldım almaz olaydım bütün mutfak eşyalarımı çizdi kaç defa servis geldi makine hariç herşeye bahane buldular 1.500 liraya aldım makineden nefret ediyorum tüketici haklarına başvuracağım çevremde bu marka bulaşık makinesi kullanan herkes de de aynı problem varmış insanın sonradan dikkatini çekiyor malesef elektrolux de çizmeyen makine çıkarmışlar bu arada

Hangi tür deterjan kullanıyorsunuz merak ettim, eğer toz kullanıyorsanız çöpe atın gitsin. Uzun program 140 dakikalık eko programı kullanıyorsanız tablet deterjan tavsiye ederim, Ancak hızlı programda ve variospeed özelliğinde tablet tam olarak çözünmeyeceğinden sıvı deterjan almanızı öneririm.

annemin beyaz esyaları arçelik fakat hiç memnun değiliz.

bosh en iyi marka bence. evlenirken bosh alacagım.
sositososito

Hangi tür deterjan kullanıyorsunuz merak ettim, eğer toz kullanıyorsanız çöpe atın gitsin. Uzun program 140 dakikalık eko programı kullanıyorsanız tablet deterjan tavsiye ederim, Ancak hızlı programda ve variospeed özelliğinde tablet tam olarak çözünmeyeceğinden sıvı deterjan almanızı öneririm.

deterjanla ilgisi yok kardeşimle aynı sokakta oturuyoruz bardaklarımızın markasıda aynı kullandığımız deterjan ve şebeke suyuda aynı onda hiç bir problem yok bosch markada çok duydum serviden bile aynı şeyi söylediler

Back
X