beyaz eşyaları inox görünümlü yapmak istiyorum, yardım!!!

ezomr

Pilates & Self Care ❣️
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
199
4
318
İstanbul
kızlar merhaba, bekar çalışan bi arkadaşıma bulaşık makinesi alacağız diper mutfak eşyaları inox ama bulaşık makinesinde pek fazla inox uygun fiyatlı seçenek bulamadığımız için beyaz almaya karar verdik, ama görüntüyü bozsun da istemediğimiz için boyamayı ya da yapışkan bişeyler düşünüyoruz. inox görünümü verecek bu tarz ürünler piyasada mevcut mu bilginiz var mı? sanırım spreyler ve yapışkanlar varmış ama pek bilgi edinemedim detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Ben eski beyaz buzdolabımızın sararan kısımlarını beyaz yağlıboya ile boyamıştım. Belki sizin için çözüm olur böyle bir şey.
Yapışkan kağıtları tavsiye etmem çok dikkatli uygulanması ve kaliteli olması lazım

Yapışkan folyoyla yapabilirsiniz ama çook dıkkatlı olmak gerekıyor yinede düğmelerını falan folyayla kaplayamazsınız sırıtır beyaz kalırsada.

Benimde bildiğim spreyler var koçtaş'ta görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam eğer.Araştırıp onunla veya benzeri birşeyle boyarsanız daha iyi olur bence.

Folyonun pek dayanıklı olmayacağını düşünüyorum, kullandıkça yırtılır. yağlı boya demişsiniz fırça izi fln nasıl olur acaba, aacayip bişey çıkmasın sonrasında:)) ama spreyleri markete gidip araştırmak lazım dediğiniz gibi belki koçtaşta vardır. cevaplarınız için teşekkürler bayanlar...:71:

Back
X