Herkese merhabalar.. :) İyi forumlar diliyorum hepimize..
Kadınlar kulübünü çok seviyorum her fırsat bulduğumda da girip dolanıyorum.. Bazen "Bir derdim var" bölümüne girip gerçekten değişik fikirlere ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişilerle fikirlerimi paylaşırım.. Bazen "Rezil olma hikayeleri" sayfalarına girip gülmekten yerlere yatarım :) Her haliyle çok faydalı bir site bence..
Bende faydalı olacağını düşündüğüm bu konuyu açma gereği duydum.. Sonuçlarının güzel olacağını düşünüyorum paylaşımlar olursa.. Çünkü pozitif olacak buradaki paylaşımlar..
Bugün birden aklıma bu konu geldi sitede arattım ama bulamadım umarım daha önce açılmamıştır böyle bir konu..
Konumuzun içeriğiyse şu: "Hayatınızın herhangi bir zamanında yaşadığınız size umut veren, yüzünüzde bir tebessüm oluşturan.. İnsanlık daha ölmemiş dedirten, bu hayatta güzel şeylerde oluyor diye düşündüren yaşadığınız veya duyduğunuz olayları burada paylaşmak.."
Bu arada konunun isminin "Beyaz Hikayeler" olmasının nedeniyse; beyaz her zaman "saflık" ve "temizlik" duygularını temsil eder, burada paylaşılan hikayeler de bize güzel şeyler çağrıştıracağından böyle bir benzetme geldi aklıma.. :)
Paylaşımda bulunanlara şimdiden teşekkürler :)