Bir örgütü temizlemek için yeni bir örgüt, bir örgüt bir örgüte bre örgüt gel beraber örgütlenelim demiş
Işid biter beyaz kefenler korku imparatorluğu kurarsa şaşırmayacağım, ışidi yok etmek bu kadar kolaydı da herkesler niye bu kadar ayaklandı yahu
Biz bile şurda toplaşıp tükürükle boğarmışız meğer
Bakiniz, Tayip icin kefen giyenler nerde diye tutturmustunuz, Suriyeden ciktilar..
bu günleride görecekmişiz okyAdamlarim bogaz kesme hobielri var sanirim.o bolgeye ad koydum bogaz kediciler memleketi.
Allah için savaşanların kefene ihtiyacı yoktur. Onlar kefensiz defnedilirler. Ama para için savaşan bunlara 10 kat kefen bile kafi gelmez.Bakiniz, Tayip icin kefen giyenler nerde diye tutturmustunuz, Suriyeden ciktilar..
Bizde bilmiyoruz, gelişmeleri elimizde çekirdek çıt çıt çıtlatırken takip etmeye çalışıyoruz, her an herşey olabilirEsas şimdi ne olacak yani
Diyelim IŞİD bitti
Beyaz kefenliler mi yönetimi ele alacak
Adamına göre muamele hmm...
Yalnız şunu anladım ki bu tür terör örgütleri isim konusunda çok kötü... :/
Adamına göre muamele hmm...
Dimi ama daha sevimli isimli örgüt istiyoruz dibimizde :)Adamına göre muamele hmm...
Hemen kendilerine iletelim burda anket açsınlar, ismi biz belirleyelim, pembe örgüt, pazen pijamalılar, mor saçlı kafadan bacaklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?