Beyaz Kefenliler: IŞİD üyelerini öldürüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.828
51.656
798
Daily Mail'in haberine göre Kendilerine "Beyaz Kefenliler" adını veren küçük bir Suriyeli gerilla grubu, tek tek IŞİD militanlarını bulup öldürüyor.

Örgüt, Deyr Ez-Zor'da 100 IŞİD militanını boğazlarını keserek öldürdü.

Örgütün ana amacı, IŞİD militanları ve sempatizanları arasında korku yaratarak örgütün daha fazla milis elde etmesinin önüne geçmek.

Kendisine Ebu Aboud adını veren örgüt lideri IŞİD'in Suriye'deki şiddet ortamının ve ölen insanların sorumlusu olduğunu söylüyor

http://www.milligazete.com.tr/haber/Suriyede_ISIDin_kabusu_olan_orgut/337985#.VEMIUh9zhdg

Bir örgütü temizlemek için yeni bir örgüt, bir örgüt bir örgüte bre örgüt gel beraber örgütlenelim demiş:confused:
Işid biter beyaz kefenler korku imparatorluğu kurarsa şaşırmayacağım, ışidi yok etmek bu kadar kolaydı da herkesler niye bu kadar ayaklandı yahu:KK59:
Biz bile şurda toplaşıp tükürükle boğarmışız meğer:KK69:

Bir örgütü temizlemek için yeni bir örgüt, bir örgüt bir örgüte bre örgüt gel beraber örgütlenelim demiş:confused:
Işid biter beyaz kefenler korku imparatorluğu kurarsa şaşırmayacağım, ışidi yok etmek bu kadar kolaydı da herkesler niye bu kadar ayaklandı yahu:KK59:
Biz bile şurda toplaşıp tükürükle boğarmışız meğer:KK69:

Bakiniz, Tayip icin kefen giyenler nerde diye tutturmustunuz, Suriyeden ciktilar..:rolleyes:

ay ikinizin yorumuna da çok güldüm :KK70:

Adamlarim bogaz kesme hobielri var sanirim.o bolgeye ad koydum bogaz kediciler memleketi.

Esas şimdi ne olacak yani
Diyelim IŞİD bitti
Beyaz kefenliler mi yönetimi ele alacak
Bizde bilmiyoruz, gelişmeleri elimizde çekirdek çıt çıt çıtlatırken takip etmeye çalışıyoruz, her an herşey olabilir:KK59:
ışid'di kefenlilerdi derken bakarsın yepyeni bir örgüt türer, bunlar pop gruplarından hızlı çıktı, hergün bir örgüt meşhur oluyor:KK4:

Adamına göre muamele hmm...

Yalnız şunu anladım ki bu tür terör örgütleri isim konusunda çok kötü... :/

Hemen kendilerine iletelim burda anket açsınlar, ismi biz belirleyelim, pembe örgüt, pazen pijamalılar, mor saçlı kafadan bacaklılar :KK70:

İsminin de kendilerinin de Allah cezalarını versin. Ama haberdeki bilgiler eksik. Örgüt lider kadrosunun isimleri yok. Faaliyet bölgeleri belirtilmemiş. Daha adlarını açıklamaktan korkan adamlardan ne beklenir.

Dimi ama daha sevimli isimli örgüt istiyoruz dibimizde :)

Şaka bir yana hangi illegal yapı yönetir bilemem suriyeyi ama bizim hükümet isidi satmaz gibi bekleyip gorecez artık

G gulay_gulay bana kalırsa böyle bir örgüt hiç olmadı. : )

Doğruluğu kanıtlanmamış bi haber... Tabi tam olarak bilemem ama Örgüte karşı bi çeşit korku oluşturulmaya çalışılmış gibi geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X