Maske Tarifleri Beyaz Kil Maskesi hakkında

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Arkadaşlar cildimin geneli kuru ama alın bölgemde iki kaş arasında gözenekler var ve çenemde durmadan iki üç tane sivilce çıkıyor, kırmızı kırmızı lekeler oluyor çenemde sivilceler inince. Kil fayda sağlar mı ya da başka Nasıl maskeler yapayım? Özellikle sivilce lekeleri için bir şeyler söylerseniz sevinirim :KK16:

Baya olmuş konu açılalı ama ben yazayım yine de. bende düzenli olarak beyaz kil maskesi uyguluyorum her anlamda cilde mükemmel bir faydası var. öncesin karbonatı ıslatıp hafif hafif peeling yapıyorum yüzüm parlıyor sonra maden suyu ve beyaz kili karıştırıyorum 2 yemek kaşığı kile 1-1.5 yemek kasıgı maden suyu mesela cildim de hiçbir sorun kalmadı :nazar:. kesinlikle tavsiye ederim. bu siteden çok maske yaptım mutlaka incele derim http://www.hakaynasi.com/nazan-baso...asogul-tabiat-eczanesinden-recetel-as-ha.aspx

Arkadaşlar cildimin geneli kuru ama alın bölgemde iki kaş arasında gözenekler var ve çenemde durmadan iki üç tane sivilce çıkıyor, kırmızı kırmızı lekeler oluyor çenemde sivilceler inince. Kil fayda sağlar mı ya da başka Nasıl maskeler yapayım? Özellikle sivilce lekeleri için bir şeyler söylerseniz sevinirim :KK16:

Merhaba:)

sizinle aynı problemi çok uzun zaman yaşadım doktora gittim ve bir çok ürün denedim ama yine çıkıyorlardı:) daha sonra kil maskesi kullanmaya başladım. eğer benim gibi cildiniz t bölgesi özellikle yağlı ise kesinlikle tavsiye ederim çünkü yağ oranını dengeliyor.

merhabalar
bende uzun zaman önce beyaz kili internetten araştırıp almıştım,fakat benim yüzümde hiç etkisi olmadı. yüzüm yağlı bir yapıya sahip,sanki daha bir yağlandırdı. sabah kalktığımda elime vıcık vıcık yağ geldi. ama normal kil kullanırım normalde o yüzümü tertemiz yapar. kısacası yüz tipinize göre değişir etkisi.

Back
X