Beyaz kokusuz akıntı:(

EdineAhsen

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
434
322
18
Kızlar Merhaba, geçtiğimiz cumartesi ovu günümdü ve bat 2 Haziran. şeffaf akıntı cumartesi pazar vardı ama bugün sadece bembeyaz kokusuz kremsi akıntıdan var. normalde adet öncesi olur bende. bazıları kesin adet habercisi diyor ama böyle olup hamile kalan var mı :(( çok canım sıkıldı, tam bu ay ovu tutturdum derken...

Btneem akıntıları çok önemseme o şekilde bişey anlamak mümkün değil bence..

Kızlar Merhaba, geçtiğimiz cumartesi ovu günümdü ve bat 2 Haziran. şeffaf akıntı cumartesi pazar vardı ama bugün sadece bembeyaz kokusuz kremsi akıntıdan var. normalde adet öncesi olur bende. bazıları kesin adet habercisi diyor ama böyle olup hamile kalan var mı :KK43:( çok canım sıkıldı, tam bu ay ovu tutturdum derken...
Merhaba ben adet belirtileri yaşayarak hamile olduğumu öğrendim bembeyaz akıntım geliyordu ama tek farkı adetim yaklaştıkça rengi kahverengiye dönerdi ama dönmedi hep süt gibi geldi. Günüm geçince de test yaptım ve sonuç 26 haftalık hamileyim :) İnşallah sen de hamilesindir.

Merhaba ben adet belirtileri yaşayarak hamile olduğumu öğrendim bembeyaz akıntım geliyordu ama tek farkı adetim yaklaştıkça rengi kahverengiye dönerdi ama dönmedi hep süt gibi geldi. Günüm geçince de test yaptım ve sonuç 26 haftalık hamileyim :) İnşallah sen de hamilesindir.
yaa canım o kadar mutlu oldum ki mesajını okuyunca. bir dünya şey okudum ve genelde eğer o bembeyaz akıntı geliyorsa adetiniz geliyordur diyordu. ayy şuan içim rahatladı. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin, kolay doğumlar nasib etsin. :)

yaa canım o kadar mutlu oldum ki mesajını okuyunca. bir dünya şey okudum ve genelde eğer o bembeyaz akıntı geliyorsa adetiniz geliyordur diyordu. ayy şuan içim rahatladı. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin, kolay doğumlar nasib etsin. :)
Benimde bat 2 haziran bende de öyle akintillar geliyo ve hergün çok hafif kasık ağrım var

Benimde bat 2 haziran bende de öyle akintillar geliyo ve hergün çok hafif kasık ağrım var
çok hafif bir kasık ağrısı bende de var. ama geçen ay da olmuştu. yani bendeki durum psikolojik o yüzden ağrı sızı tarzı şeyleri belirti olarak görmemeye başladım

ben adete yyakın kupkuru oluyorum benim bildiğim beyaz kokusuz akıntı gebelik belirtisi canım herkesin farklı demekki

ah cnm aynı seyler bendede var bende cok bebek ıstıyorum bendede var beyaz akıntı ve kuruyor ..bakalım bugün adet olmam lazım ama hale blırtı yok hayırlı haberler verırız ıns bırbırımıze herşey allahtan nasip kısmettt hüzün yok allah s aglık versin bizde anne olucagız ıns allahın ıznıyleeee zaman bu zamandır ınsssss habersız bırakma benı

ah cnm aynı seyler bendede var bende cok bebek ıstıyorum bendede var beyaz akıntı ve kuruyor ..bakalım bugün adet olmam lazım ama hale blırtı yok hayırlı haberler verırız ıns bırbırımıze herşey allahtan nasip kısmettt hüzün yok allah s aglık versin bizde anne olucagız ıns allahın ıznıyleeee zaman bu zamandır ınsssss habersız bırakma benı
ayy inşallah olmazsın ya inşallah bebiş vardır. yazarım inşallah 8 gün sonra sonucu :) dua et bana da

olumsuz sonuc görmekden cok korkuyorum gecen ay kan verdım o kadar cok belırtı yaşadım ki kesın d edım gebeyim adetten üç gün önce yaptım negatıf cıktı ve adet oldum bu ay beklıycem yapmayı düşünmüyorum acıkcası nasip

olumsuz sonuc görmekden cok korkuyorum gecen ay kan verdım o kadar cok belırtı yaşadım ki kesın d edım gebeyim adetten üç gün önce yaptım negatıf cıktı ve adet oldum bu ay beklıycem yapmayı düşünmüyorum acıkcası nasip
ben de geçen ay mide bulantısı bile yaşadım. eşime nasıl söyleyeceğimi bile hazırlamıştım. test yaptım negatif, üstünden saat bile geçmeden adet oldum :( bu defa en az 3 gün bekleyeceğim diye kendi kendime söz verdim

Back
X