Beyaz postal tipli çizme

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.611
968
688
Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Beyaz renkte postal tipli spor bir çizme gördüm .Yarın almayı düşünüyorum ama ben düşündüren bu rengi nasıl kombine edebilirim .Örneğin asker yeşili ve değişik renklerde pardesülerim var Beyaz kemerle olur mu veya neler önerirsiniz .Çizmede beyaz hiç kullanmadığım bir renk .Spor oluşu beni cesaretlendirdi..Önerilere açığım :)

beyaz ve siyah herşeyle giden renkler o nedenle endişe duymana gerk yok bence

beyaz ve siyah herşeyle giden renkler o nedenle endişe duymana gerk yok bence

Canım ilgilendiğin için teşekkür ederim :) İlk kez böyle bir konuda fikir istiyorum :)) Ayağımda sırıtır diye korkuyorum ama spor oluşu onu , sade göstermiş .Bilmiyorum ki acaba koyu lacivert , asker yeşili gibi mantolarla gider mi . Yani uyumsuz olmaktan açıkçası biraz tırsıyorum .Postalda çok hoşuma gitti al beni diyor :))

Mantoların sporsa çok güzel olur canım ...beyaz her renkle gider ...ama kullanmayıda bilmelisin... gri hırka ile filan çok güzel olabilir...

Kızlar hepiniz sağolun , beyazdan vazgeçtim .Bugün aynı modelin füme rengini aldım .Resim eklemeyi becersem elbette eklerim .Dolgu topuklu , koyu füme eskitilmiş denilen renkten , dizlerin biraz altında çizmeyle bot arası birşey .Ablanızdan hepinize kocaman öpücükler kızlar :)))

Back
X