Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar ben ilk once saclarimin uclarini aciciyla actim ama sonra hosuma gitmedi kendi sac rengime yani koyu kestaneye boyadim simsiyah oldu saclarim. Acaba beyaz sabunl uclarini yikasam boya birazda olsa akar mi
Canım aynı şeyi bende yaşadım hiçbir şey ama hicbirsey koyu kahve koyu kestane ve siyah rengini acmaz.sabunu dene ama onunda çok fayda saglamayacagini göreceksin. Güneşe tutarsın açıldı dersin boyayım başka renge tutar dersin ama onu bile tutmaz. Ben ortalık açmayın kolestonun acicisiyla açayım dedim yine bana mısın demedi.
Canım aynı şeyi bende yaşadım hiçbir şey ama hicbirsey koyu kahve koyu kestane ve siyah rengini acmaz.sabunu dene ama onunda çok fayda saglamayacagini göreceksin. Güneşe tutarsın açıldı dersin boyayım başka renge tutar dersin ama onu bile tutmaz. Ben ortalık açmayın kolestonun acicisiyla açayım dedim yine bana mısın demedi.