Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz saç için maskeler

selvboylum

♥♥♥ Bu Dünyadaki Tek Servetim AİLEMM♥♥♥
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.528
643
198
merhaba kızlar...
artık saçlarıma boya yapmaktan çok sıkıldım sürekli ve sürekli boya yapmam lazım...saçlarım 19 yaşında beyazladı ve sürekli boya yapmazsam çok kötü bir hal alıyor... internette beyaz saçlar için maskelere baktım ve 1 soğan, 5 diş sarımsak ve 1 yumurta sarısından oluşan bir maske tarifini gördüm...boya gibi saça ayda 2 defa sürülüyor ve 30 dk. bekletilip durulanıyor...sizce gerçekten de işe yarar mı??? bu tür şeyleri uygulayıp sonuçtan gerçekten memnun olan veya beyaz saçlar için başka önerebileceğiniz pratik işe yarayan tarif ve yorumlar bekliyorum...yardımınıza gerçekten de çok ihtiyacım var....

bu konudan bende çok şikayetçiyim üstelik, beyaz saçlarım boya ile kapanmıyor inşallah bir bilen çıkar.
ay inşallah...ben geçen gün yukarıda yazan maskeyi uyguladım ama böyle iğrenç bir şey de görmedim...bir daha o maskeyi kullanacağımı sanmam ama kullandıktan sonra saçlarım hem parlıyordu hem de güzel görünüyordu. kötü olan sadece kokusu yani

bende mi denesem, boyaya resmen boşuna para veriyorum çünkü hiç kapanmıyor, resmen pamuk nine gibiyim konuyu güncel tutalım belki birilerinin gözüne çarpar

bende mi denesem, boyaya resmen boşuna para veriyorum çünkü hiç kapanmıyor, resmen pamuk nine gibiyim konuyu güncel tutalım belki birilerinin gözüne çarpar
inşallah dediğin gibi olur...o maskenin kokusu çok kötü başından resmen sarımsak soğan kokusu geliyor yani...benim dipler bembeyaz boyayla kapanıyor ama boya hemen akıyor...boyaya para vermekten ben de çok sıkıldım...

canım, henüz fırsat bulamadım ama denemek istediğin zaman, malzemeleri bir aktara gösterirsen sana zararlı olup olmayacağını söyler sanırım, hepsi doğal bitkiler ama yinede, temkinli olmakta fayda var

canım, henüz fırsat bulamadım ama denemek istediğin zaman, malzemeleri bir aktara gösterirsen sana zararlı olup olmayacağını söyler sanırım, hepsi doğal bitkiler ama yinede, temkinli olmakta fayda var
çok sağol canım:) sen eğer olur da denersen buraya da yazar mısın neler olduğunu???

Zararli bisey degil ki kuranda bile geciyormus her derde deva diye ben her sabah 1 cay kasigi soguk prees corek otu yagi iciyorum 6ay oluyor bi zarari yk

Selam kızlar ,
Aylardır beyaz saç ile ilgili bilgiler, forumlar okuyorum.
Daha hiç, herhangi bir kürü kullanıpta işe yaradığını yazan görmedim.
Bu dertten muzdarip kişiler olarak siz de hak verirsiniz ki , buna çareyi bulan biri olsaydı, google aramalarında en üst sırada çıkardı.
Daha 30 yaşında olmama rağmen saçlarım feci şekilde beyazlamış.
Tabi bunu boyamayı bırakınca farkettim.
Yaklaşık 3 aydır boyatmıyorum , tahmin edersiniz ki feci haldeyim. - saçımda her türlü renk mevcut
Beyaz saç ile gezmek istemiyorsanız maalesef boydan başka bir çare görünmüyor.
Asıl işin ilginç tarafı kimse boyamayı bırakıp doğal saç rengine dönmeye cesaret edemiyor. (Saçlarda beyaz da olsa)
Hatta bu ihtimal kimsenin aklına bile gelmiyor sanırım.

Aslında benim amacım boyayı bırakıp kumral - beyaz haline dönebilmek.
Ama o kadar kolay bir iş değil tabi ,
Nedense herkes (kendim dahil) beyaz saçı bir hastalık olarak görüyor. Halbuki doğal bir süreç
Ancak sadece bizde değil , dünyada böyle bir algı oluşmuş ,
Tabi ki güzellik tabuları dünyada güzel ve karlı bi sektör.
Yani beyaz saça çare ilaç fln bile bulsalar , bir sektörü silip atmak zorunda kalacaklar
-ki bunun da basit bir iş olmadığını düşünüyorum.

Yani uzun sözün kısası ,
Siz beyaz saç ile gezmek istemiyorsanız boyayın gitsin
Ama benim asıl kafamı kurcalayan , Neden kimsenin beyaz saça cesareti yok ?

Bakalım ben bu sürece ne kadar dayanabileceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…