- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
ay inşallah...ben geçen gün yukarıda yazan maskeyi uyguladım ama böyle iğrenç bir şey de görmedim...bir daha o maskeyi kullanacağımı sanmam ama kullandıktan sonra saçlarım hem parlıyordu hem de güzel görünüyordu. kötü olan sadece kokusu yanibu konudan bende çok şikayetçiyim üstelik, beyaz saçlarım boya ile kapanmıyorinşallah bir bilen çıkar.
ay inşallah...ben geçen gün yukarıda yazan maskeyi uyguladım ama böyle iğrenç bir şey de görmedim...bir daha o maskeyi kullanacağımı sanmam ama kullandıktan sonra saçlarım hem parlıyordu hem de güzel görünüyordu. kötü olan sadece kokusu yani
inşallah dediğin gibi olur...o maskenin kokusu çok kötü başından resmen sarımsak soğan kokusu geliyor yani...benim dipler bembeyaz boyayla kapanıyor ama boya hemen akıyor...boyaya para vermekten ben de çok sıkıldım...bende mi denesem, boyaya resmen boşuna para veriyorum çünkü hiç kapanmıyor, resmen pamuk nine gibiyimkonuyu güncel tutalım belki birilerinin gözüne çarpar
ay canım bu çok iyiymiş sağolasınhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/doğal-saç-boyası-kumral-kahve-ve-doğal-sarı-saç-boyası-tarifi.724243/ bak canım ne buldum, işine yarar mı?
çok sağol canım:) sen eğer olur da denersen buraya da yazar mısın neler olduğunu???canım, henüz fırsat bulamadım ama denemek istediğin zaman, malzemeleri bir aktara gösterirsen sana zararlı olup olmayacağını söyler sanırım, hepsi doğal bitkiler ama yinede, temkinli olmakta fayda var
Anladım canim cok sagol ama ben hamileyim acaba bir etkisi olur mu???Her sabah 1 tatli kasigk corekotu yagi iyi geliyormus prof saracoglu tavsiyesi agiz yoliyla alinacak ama saca falan surme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?