Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Beyaz sac :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sliimshady

MimarHanim
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
285
121
53
Henu cok gencim ve sacimda cok beyaz var. Boyatmak istemiyorum sac rengimi cok seviyorum bildiginiz dogal bi yontem var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı problem bende de var,sadece çok fazla değil,bol sarımsak ve corekotu yağı tüketin diyorlar ama ne kadar faydalı bilemiyorum denemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde saçımda çok fazla var, hem de aksi gibi hep önlerde. hiçbir şey bilmiyorum bu konuda gerçekten. çörekotu yağı da ilginçmiş. Bilemedim doğrusu. yine de zararlı şeyler değiller. Denenebilir yani.

Arkadaşlar eğer saçınıza boya sürmek istemiyorsanız en basit yöntem saç rimelidir piyasada satılıyor. Kardeşimin hanımının sadece saçının önünde bir tutam beyazı var ve saçıyla aynı renk bir saç rimeli alıp kapatıyor çünkü sadece küçük bir tutam için boyamaya değmiyor.

Ancak saç rimelini de saçınızın rengine göre seçmelisiniz ondaki püf noktası o. Sarı ve kumrallara açık kahve, koyulara siyak veya koyu kahve olarak satılıyor. Biraz pahalıcaydı ama değer yani sürekli boya yaptırmak daha pahalı ve yıpratıcı. Hiç olmadı normal rimelden uygun rimel renginde sürersiniz, su bazlı bir rimel olursa öyle kaba ve kalın durmaz.

Bunun dışında saç rengini koyulaştıran bir ürün henüz yok piyasada. Bir ara umut tacirleri, bir şampuan satıyordu tv'de beyazları giderici diye en az 3 kutu kullanın diye de eşimin bir arkadaşı kullandı 3 ayrı markanın 3 ürününü denemiş, han,i biri sahte olabilir düşüncesiyle bir gram koyulaşmamış saçı...Bu tip aldatmacalara da gelmeyin diye yazdım.

Ayrıca aktardan kına alıp sırf o saçlara (koyu kınalar var saçınız koyu ise) ondan da kullanabilirsiniz ama saç dibine getirmeyin derim beyazlamayı tetikleyebilir...

En iyisi saç rimeli bence...ama sertleşmeyen bir cins alın....Bu arada ben açık renge boyuyorum saçlarımı sarı üzeri açık balyajlarım var yıllar içinde ister istemez boyuyorsunuz bir şekilde ve ırsi ise beyazlama çoğalıyorsa yapacak birşey yok, o dönemde boyatmak zorunda kalıyorsunuz. Ben 25 yaşımdan beri boyuyorum. İyi ki şu son dönemde amonyaksız boyalar çıktı yoksa her ay dip boyasından kanser olmamak da elde değildi...

Kolay gelsinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…