A aylaekin 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Kasım 2016 17 5 1 43 16 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aylaekin #1 Merhaba arkadaşlar beyaz saçlar için soğan iyi geliyor diye duymuştum. ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum yapan varmı?gerçekten beyaz yerine kendi saç rengini çıkarıyor mu ?
Merhaba arkadaşlar beyaz saçlar için soğan iyi geliyor diye duymuştum. ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum yapan varmı?gerçekten beyaz yerine kendi saç rengini çıkarıyor mu ?
F Forummate Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 8 5 6 37 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi aylaekin #2 Soğanı bilmiyorum ama öğütülmüş çörek otu ve zeytin yağının beyaz saçları kendi rengine getirdiğini duymuştum.haftada 1 yada 3 kez yapıyosun.
Soğanı bilmiyorum ama öğütülmüş çörek otu ve zeytin yağının beyaz saçları kendi rengine getirdiğini duymuştum.haftada 1 yada 3 kez yapıyosun.
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.520 24.131 548 13 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi aylaekin #3 Keske bu mumkun olsa ama ben daha mumkun kilanini gormedim ceviz yapragi vs duymustum ben de ama hic denemedim deneyen varsa alirim bi dal
Keske bu mumkun olsa ama ben daha mumkun kilanini gormedim ceviz yapragi vs duymustum ben de ama hic denemedim deneyen varsa alirim bi dal