geçmiş olsun, mantar.Beyaz süt kesiği renginde akıntım var bu nedir ?
Kaşıntım veya yanmam yok amageçmiş olsun, mantar.
anlattığınız akıntıyı genelde mantar yapar ama kaşıntı vs yoksa bi doktora görününKaşıntım veya yanmam yok ama
Teşekkür ederim.anlattığınız akıntıyı genelde mantar yapar ama kaşıntı vs yoksa bi doktora görünün
Çok sulu diyemem daha katı haldeSulu mu peki bu akıntı?
Bunun için dün doktora gittim bana ilaç verdi bende de kaşıntı yanma yok ve gebelikte yok sizde bir doktora gidin istersenizBeyaz süt kesiği renginde akıntım var bu nedir ?
Gebelikten şüphelendim ama sanırım yok. Teşekkür ederim gitmeyi düşünüyorum.bu söylediğiniz akıntı bende gebelikte oluyor. onun dışında hiç olmaz.
Merak ettim sizde neden oldu? Bi dr a gidin mutlaka.
Mantar mı varmış peki? Yani bunun bir türü müymüş bazılarında yanma kalıntı var ama ben de yok. Teşekkür ederim.Bunun için dün doktora gittim bana ilaç verdi bende de kaşıntı yanma yok ve gebelikte yok sizde bir doktora gidin isterseniz
Gebelikten şüpheniz varsa kan verin bence beklenen adet tarihiniz ne zaman pekiGebelikten şüphelendim ama sanırım yok. Teşekkür ederim gitmeyi düşünüyorum.
Doktor mantar dedi banaMantar mı varmış peki? Yani bunun bir türü müymüş bazılarında yanma kalıntı var ama ben de yok. Teşekkür ederim.
10 Kasım beklenen adet tarihi . Pcos var ben de çatlama zamanına göre hesapladım. Ama bilmiyorum. İnşallah gebeliktir. Çok istiyorum çünkü.Gebelikten şüpheniz varsa kan verin bence beklenen adet tarihiniz ne zaman peki
Hakkınızda hayırlısı olsun bana da 10 kasımda bilgi verir misiniz son durumumuzu merak ettim açıkçası10 Kasım beklenen adet tarihi . Pcos var ben de çatlama zamanına göre hesapladım. Ama bilmiyorum. İnşallah gebeliktir. Çok istiyorum çünkü.
Hakkınızda hayırlısı olsun bana da 10 kasımda bilgi verir misiniz son durumumuzu merak ettim açıkçası
İnşallah hayırlısı olur. Tabi haber veririm.Hakkınızda hayırlısı olsun bana da 10 kasımda bilgi verir misiniz son durumumuzu merak ettim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?