Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere nasıl saç rengi yakışır ?

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
selamm bayanlarr :) saç rengimi değiştirmek istiyorum kararsızım karamel düşünüyorum ama yakışmazsa dye korkuyorum ben siyah saçlıı beyaz tenlii ve yeşil gözlüü biriyim..sizce bana ne renk yakışabilir? :)

kızıldan biras tereddütlüyüm canım çünkü bazı kızıllar güneşte turuncu olabiliyor koyu kızıl güzell gibi geliyo bana :)

kızıl yakısır.. ben kızıl saclıym :) ayrca beyaz tenlıyım :)

bencede kızıl yakışır canım :) Misal;

Eki Görüntüle 475676

$rachel.webp

Son düzenleme:
gerçekten yakışıyormuş canım aklımda çok seçenek varr kızıl olarak ferhunde kızılıda çok hoş onuda düşünüyorumm :)

kızılın her tonu yakısır acık kumral tonları yakısır sarı soluk gosterır koyu renklerde koyu kumral sıyah sert gosterır

sarı pek tercihim değil koyu kumral açık ve koyu kahve hoşuma gidiyo sizce koyu kahvenin uçlarına hangi renk güzel gider :)

bence kızıll kullanmayın ben zar zor döndüm tabi kızılda kızıla fark wardır ama acık renk olan kızıllar çabuk akıyo kırmızıya kaçanlarda akmıyoo çikolata kahve war kolestonun sarıya kaçıyo onu kullanmalısın bence yakışır beyz tenlıymıssınde :))))

bende çok istedimdee kızıldan dönunce yapamadım cnm kapatmadı açıcıdan sonra :) boyamayı düşünürsen aklında bulunsun :))

gözlerınde ela veya yesıl tonlarına yakınsa..kesınlıkle kızıl tonları...gözlerın mavısyesede hürremın tonlarında bırsey :1:

hmm kahverengı pek bır fıkrım yok aslında beyaz ten kendı ıcındede ayrılıyor eger pembem'sı bır cılt rengın varsa sarı koyu renkler yuzunun pembelıgını alır. eger sarımsı(soluk) ten rengın varsa kızıl ve kumral tonları yakısır. bence kahverengı boyatıcaksan uclara dogru gıttıkce acılabılır yanı hafıften boya akmıs gıbı bır goruntu olabılır. ama ben olsam uclarını ayrıca bır renge boyatmazdım ama tabıı senın kararın

hmm kahverengı pek bır fıkrım yok aslında beyaz ten kendı ıcındede ayrılıyor eger pembem'sı bır cılt rengın varsa sarı koyu renkler yuzunun pembelıgını alır. eger sarımsı(soluk) ten rengın varsa kızıl ve kumral tonları yakısır. bence kahverengı boyatıcaksan uclara dogru gıttıkce acılabılır yanı hafıften boya akmıs gıbı bır goruntu olabılır. ama ben olsam uclarını ayrıca bır renge boyatmazdım ama tabıı senın kararın

yok canım fazla açmayı düşünmdiim zaten uçları kendi saç renginin 1-2 tık açıgı olucak..çevremdeki bi çok kişi sarı ve kumralı tavsiye ediyorr çünkü yanaklarım hafif pembemsi,yüzümün diğer yerleri sarımsı.zaten kumralda yapsam uçlarını 1 tık acıcam öyle daha hoş duruyo :)

yok canım fazla açmayı düşünmdiim zaten uçları kendi saç renginin 1-2 tık açıgı olucak..çevremdeki bi çok kişi sarı ve kumralı tavsiye ediyorr çünkü yanaklarım hafif pembemsi,yüzümün diğer yerleri sarımsı.zaten kumralda yapsam uçlarını 1 tık acıcam öyle daha hoş duruyo :)
O zaman olabılır yanı kumral ucları sarı olur kahverengı uclara dogru sarı da olur sonucta pembe bır cıldın varmıs. bu renk hos olabılır $rosie-huntington-whiteley-maxim.webp

O zaman olabılır yanı kumral ucları sarı olur kahverengı uclara dogru sarı da olur sonucta pembe bır cıldın varmıs. bu renk hos olabılır Eki Görüntüle 477345 [/QUOT

yardımların için sagol canımm fotograftaki saç rengi çok hoşmuş yarın kuaformle karar vericem artıkk büyük ihtimal gösterdiğin fotograftaki gibi olurr :)

Back
X