- 15 Temmuz 2022
- 12
- -23
- 6
- 25
- Konu Sahibi Umutsuzvakas
Kizlar az önce ayakta yemek yaparken hafif sancım oldu adet sancısına benzer sonra tuvalete girdiğim de yoğun beyaz akıntı ve iç çamaşırımin ıslandığıni farkettim sizce bu nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YumurtlamışsınKizlar az önce ayakta yemek yaparken hafif sancım oldu adet sancısına benzer sonra tuvalete girdiğim de yoğun beyaz akıntı ve iç çamaşırımin ıslandığıni farkettim sizce bu nedir?
Reglime daha var 10 gün felanAy hazırlıksız yakalandım keşke görselli uyarı falan yazsaydınız. Bence bu akıntı regl öncesi akıntıya benziyor ya da gebelik belirtisi olan beyaz kremsi akıntıya.yumurtlama beyaz değil de daha şeffaf uzayan bir akıntı oluyor.
Kusura bakmayın pek bilmiyorumAy hazırlıksız yakalandım keşke görselli uyarı falan yazsaydınız. Bence bu akıntı regl öncesi akıntıya benziyor ya da gebelik belirtisi olan beyaz kremsi akıntıya.yumurtlama beyaz değil de daha şeffaf uzayan bir akıntı oluyor.
İğrenç mi igrençse girme o zaman buraya gayet normal birşey her kadında olan birşey burası bu amaçla yapılmış birşey zaten boş yapma şimdi yallahAy insan bi yazar iğrenç.
İğrenç mi igrençse girme o zaman buraya gayet normal birşey her kadında olan birşey burası bu amaçla yapılmış birşey zaten boş yapma şimdi yallah
Boş konuşma be gerizekalı bir sürü var zaten site de ben mi battım sana lan defol canımı sıkma benimHerkes senin gibi iç çamaşırındaki akıntıyı paylaşmıyor.
Her kadında var diye hepimiz herşeyi çekip koyalım. Tekrarlıyorum evet iğrenç.
Hadi size yallah şimdi.
Sıkılırsa ne olur çok merak ettim?B
Boş konuşma be gerizekalı bir sürü var zaten site de ben mi battım sana lan defol canımı sıkma benim
Yaran mı var gocunuyon senin gibileri cidden anlayamıyorum ya ne bu nefret insan gibi yazsana rahatsız olsan bile önceki yoruma bak birde kendine bak ne kadar naif belirtmişSıkılırsa ne olur çok merak ettim?
Şakacı seni.
Nefret derken? .Yaran mı var gocunuyon senin gibileri cidden anlayamıyorum ya ne bu nefret insan gibi yazsana rahatsız olsan bile önceki yoruma bak birde kendine bak ne kadar naif belirtmiş
Nefret derken? .
Bukadar alınganlık ve lafı anlama organınızla değil başka bi yerle anlayarak bu hayatı sürdürmek zor olacaktır yoksa.
Seninle mi uğraşacağım ben işine bak yardımcı olmayacaksan boş yere yazma igrençse iğrenç yapick birşey yok çok rahatsız olduysan çık profilimden hadi naşNefret derken? .
Bukadar alınganlık ve lafı anlama organınızla değil başka bi yerle anlayarak bu hayatı sürdürmek zor olacaktır yoksa.
Bu üslupla konusamazsın şikayette bulundum. Biraz uygun hareket etmeyi ve mahremini de saklamayı öğrenirsin umarım. Bu paylaşım arama sonuçlarında bile çıkar burda mı kalıyor sanıyorsun sadece.B
Boş konuşma be gerizekalı bir sürü var zaten site de ben mi battım sana lan defol canımı sıkma benim
Üfff ne kasttınız ya ilk defa başıma geldi anlatsam anlamazsınız diye fotoğraflı attımm sadece ne var bunda yani bu platform da bir sürü var zaten resimli akıntı kanlı akıntı normal yani boş yazmayin bence artık işinize bakınAtma gereği neden duydun kötü birşey demeden soruyorum carlama sakın doktora böyle çamaşırını mı gösteriyorsun saçmalık biraz.
Benimde üşütürsem yoğun gelir sadece normal günlük akıntı işte.
Yumurtlamış olablrsn ama bu tur fotograflar paylasmak uygun degil pek o yüzden daha dikkatli olmanızi isterim.Kizlar az önce ayakta yemek yaparken hafif sancım oldu adet sancısına benzer sonra tuvalete girdiğim de yoğun beyaz akıntı ve iç çamaşırımin ıslandığıni farkettim sizce bu nedir?
Sanane konuşurum şikayette bulunabilirsin ayrıca sorun değilBu üslupla konusamazsın şikayette bulundum. Biraz uygun hareket etmeyi ve mahremini de saklamayı öğrenirsin umarım. Bu paylaşım arama sonuçlarında bile çıkar burda mı kalıyor sanıyorsun sadece.
Cok gerginsin biraz sakin ol papatya çayı iç bbÜfff ne kasttınız ya ilk defa başıma geldi anlatsam anlamazsınız diye fotoğraflı attımm sadece ne var bunda yani bu platform da bir sürü var zaten resimli akıntı kanlı akıntı normal yani boş yazmayin bence artık işinize bakın
Aynen canımss bbCok gerginsin biraz sakin ol papatya çayı iç bb