Beyaz yoğun kıvamlı akıntı

bulutt15

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
30
11
16
28
Kızlar merhaba benim adetim hep düzensiz bazen 2 bazen 1 ayda bir olurum o yüzden günü asla kestiremem. Ben 2 ay olarak hesapladığımda şu an adetime 6 gün var ve 3 gündür sağ kasığımda ağrı ve beyaz katı akıntım var hamile olabilir miyim

Duzensizse genelde yumurtlama döneminde o tür akıntılar oluyor yakalamak için ovulasyon testlerini deneyin usutmuste olabilirsiniz hamilelik hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü çok benzer şeyler herkeste aynı da olmuyor o yüzden gecikirseniz test yapın

Bir uygulama kullanıyorum o uygulamada yumurtlama günüme daha çok var aslında ama kafam çok karıştı

Bir uygulama kullanıyorum o uygulamada yumurtlama günüme daha çok var aslında ama kafam çok karıştı
Duzensizse test kitleri çok işe yarıyor tahminen yapmaya basliyosun mesela ayda iki kez bile yumurtlama oluyor nadirde olsa gebelik düşünüyorsanız onları deneyin

Keşke belirtiler herkesin aynı olsa da kafamız hiç karışmasa bu şekilde anlamak çok zor

Kesinlikle ovülasyon resti alıp yumurtlama günlerini takip edin. Akıntı yumurtlama ile alakalı olda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…