Beyazlasmiyor,yardim!

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Iyi gunler kizlar.Ben beyaz tenliyim cok gec bronzlar nerdeyse hic bronzlasamam cabuk eski tenime dönerim.Simdi 3-4 yildir her yaz sicak ulkelere giderim bronzlasirim eve döndugum zaman beyazlamaya baslarim.Heryerim beyazlar bir tek karnim bronz.Fazla bronz degil ama bembeyaz gögsume ragmen koyu.Bunun bir yolu yok mu?Karnimi beyazlatmanin?Acaba yogurt falan mi sursem karnima,beyazlar mi o zaman?

Iyi gunler kizlar.Ben beyaz tenliyim cok gec bronzlar nerdeyse hic bronzlasamam cabuk eski tenime dönerim.Simdi 3-4 yildir her yaz sicak ulkelere giderim bronzlasirim eve döndugum zaman beyazlamaya baslarim.Heryerim beyazlar bir tek karnim bronz.Fazla bronz degil ama bembeyaz gögsume ragmen koyu.Bunun bir yolu yok mu?Karnimi beyazlatmanin?Acaba yogurt falan mi sursem karnima,beyazlar mi o zaman?

yoğurtla falan karnın beyazlamaz zaten yaza ne kaldı şurda yine bronzlaşacak değil misin?

her duşta beyazlamasını istediğiniz yere güzelce kese yapın.duş için kullanılan fırçaları da tercih edebilirsiniz. vücut aydınlatıcı peelingler var Watsons'ta, isterseniz onlardan da deneyin. bir de Arap Kızı Sabunu diye bir şey varmış, ne kadar sağlıklı olduğu konusunda bilgim yok ama forumda gezinirken çok kişinin yazdığını görmüştüm. isterseniz aktara bir sorun. :34:

bol bol keselee duşlarda :)
bebek pudrası ve limon karısımı le krem kıvamı yapıp cilt güselliği için yaptımız maskeyi göbişinize yapın :) 2 3 gün etkisi olur muhtemelen ama o bölgelere limon zararlımıdır bilemem
birde ufak ufak tüyler varsa onlarda yapıor ağda yapınca bembeyaz çıkıveriyor valla :1::1::1:

Back
X