Beyefendi evde kalmaktan korkmuyormuş

erkekler duz mantıktır.. Bizim kadar ince düşünmezler..

Ben erkek ıcınde kadın ıcınde bir insana bağlı olmamak / o birey olmadan da hayatın devam edeceğini; dünyanın döneceğini farkında olmak gerekliliğini düşünürüm.. Hayatta hersey olabilir.
Erkek arkadasınız bu mantıkta sanırım.. Bi insana hayatını bağlamak yanlış bi dusunce biçimi bence..

Kızlar ,iyi geceler

Bir senelik ilişkim var,kendisi dört aydır yurtdışında ve bayramda temelli dönüyor,şu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık,nasipse bahar başında nişan istiyoruz.bayramda erkek kardeşinin nişanı var ve biraz aceleye getirdi çocuk,bir sürü kişiyle denedi ve hepsiyle evlenmek istedi.Abisi ertelemek istedi aslında ama kardeşi,abi siz düğünü bizden erken yaparsanız diye ikna etti bizi.

Bugun konuşurken laf arasında,erkek kardeşinin evde kalma korkusu olabileceğinden bahsettik,zaten ailesi de bu kadar çabuk nişanlamasını tasvip etmiyordu,aralarında iki yaş var,sevgilim 33 yaşında,herneyse ,bana /benim hiç evde kalma korkum yok biliyormusun/ dedi,,e dedim /bir gun olur da ayrılırsak o zaman peki /. Bana dedi ki / gene olmaz,hiç olmadı köyden bı kız bulup gene evlenırım,oyle bır korku hıc duymuyorum dedi.

Şimdi bu adamın benı kaybetme korkusu yok mu?

yaw biz kadınlar olarak bazen tam dayaklık oluyoz haa..
adamlara kabir sorgusu gibi sorular sorup, onların düşünmeden verdiği cevaplara üzülüüüp duruyoruz...
sizi kaybetme korkusunu sözleriyle değil hareketleriyle ölçün bence...
ben de eşime lafa gelince bazen s.kmde değilsin imajı çiziyorum ama gel gör ki o sadece artisliine, kaybetmekten çok korkuyorum tabii...

Kızlar ,iyi geceler

Bir senelik ilişkim var,kendisi dört aydır yurtdışında ve bayramda temelli dönüyor,şu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık,nasipse bahar başında nişan istiyoruz.bayramda erkek kardeşinin nişanı var ve biraz aceleye getirdi çocuk,bir sürü kişiyle denedi ve hepsiyle evlenmek istedi.Abisi ertelemek istedi aslında ama kardeşi,abi siz düğünü bizden erken yaparsanız diye ikna etti bizi.

Bugun konuşurken laf arasında,erkek kardeşinin evde kalma korkusu olabileceğinden bahsettik,zaten ailesi de bu kadar çabuk nişanlamasını tasvip etmiyordu,aralarında iki yaş var,sevgilim 33 yaşında,herneyse ,bana /benim hiç evde kalma korkum yok biliyormusun/ dedi,,e dedim /bir gun olur da ayrılırsak o zaman peki /. Bana dedi ki / gene olmaz,hiç olmadı köyden bı kız bulup gene evlenırım,oyle bır korku hıc duymuyorum dedi.

Şimdi bu adamın benı kaybetme korkusu yok mu?
gücenme bana ama nişanlın doğru söylemiş..biz kadınlar isterizki eşimiz nişanlımız sevgilimiz için dünyada tek kadın olalım bizden asla vazgeçemesinler...ama böyle değil işte..karın tokluğuna bile olsa evlenmek isteyen sahipsiz veya aksi tahsil görmüş işi mesleği olan yeterki bir nefes alıp veren biri olsun yanımda diyen çoook kız kadın var.biz kadınlarda öyle değilmiyiz?nişanlın seni terk etti varsayalım veya herhangi bir nedenden ayrıldınız sen yas mı tutacaksın..hayat devam ediyor deyip hayatına devam edeceksin..gerçek bu..

Kendime gülüyorum şuan :) evde kalma korkusu deyince erkek kardeşi evde tek başına korkuyomus seninki korkmuyormus gibi anladım ya :) Allahım ya :)

Valla benim de evde kalmak gibi bir korkum yok. Nolacak şimdi : )
Adam demiş ki "evlenecek olsam her türlü birini bulurum". Yalan mı, amaç sadece evlenmekse hemen herkes rastgele birini bulup evlenir yani, o da bunu ifade etmiş sadece.
benim sevgilim bana bu soruyu sorsa ben de "benim evde kalma korkum yok" derim. Evde kalmak nedir bir kere, niye korkulsun, evlilik hayatın yegane amacı mı ki?

Back
X