Beyefendi misafirlikte

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
388
73
35
Fikirlerinize cok ihtiyacim var, ayrilik asamasindayiz esimle iki haftadir. Ben yine aptal gibi dun msj attim, kendi icin bazi karalar vericekti, kararini sordum tabi o bahanesi..
Oyle yazismaya basladik, gece 12 bu arada telefonum kapaniyor dedi. Neyse gece 2 de geldi, msj yazdi. Nerdeydin dedim, meger arkadasindaymis. Evli iki cocuklu bir arkadas, resmen misafirlige gitmis, yemege davet etmisler. Bu adam beni öldürcek gercekten, ben yemiyorum icmiyorum beni sevdigine dair tek bir iz bulmaya calisiyorum adam yemeklerde.
Bunu okudugum an kalbimin parcalandigini hissettim, hic uyumadim. Halbuki bugun konusuruz diyordu, sizce yaptigi normalmi?
Benim dogrularim yanlislarim uykularimla birlikte kayboldu...

Arkadasi yemege cagirmis oda gitmis bence abartacak bisey yok..
Ayrica erkeklerin tümü hemen hemen böyle , bizim kadar oturup kafaya takmiyorlar...
Ama onun dedigine gore o da cok kötü, kendini ariyormus.. Gerizekali arkadasinda kaybetmis herhalde, belki erkek erkege olsalar takmicam ama arkadasinin eside orda. Beni delirtmek icin elinden gelen herseyi yapiyor, bence o herseyi kabullenmis bense salak gibi birde yaziyorum ona

Ama onun dedigine gore o da cok kötü, kendini ariyormus.. Gerizekali arkadasinda kaybetmis herhalde, belki erkek erkege olsalar takmicam ama arkadasinin eside orda. Beni delirtmek icin elinden gelen herseyi yapiyor, bence o herseyi kabullenmis bense salak gibi birde yaziyorum ona
Ozaman sende kendini geriye cek ve onu onun silahiyla vur umursama sorma..
Kendisi sorsun cabalasin...

Belki gittiği aile ortamı ona daha iyi gelmiştir..
Herşeyi bu kadar dert etmeyin.
Gitmesi gerekmiştir ve gitmiştir.. Biraz oluruna bırakmıyor kadınlar . Bu yüzden bu kadar yıpranıyoruz .
Erkekler evdeki sıkıntısını evde bırakıyor.

Boşanmayı düşünme nedeniniz ne ?

Belki gittiği aile ortamı ona daha iyi gelmiştir..
Herşeyi bu kadar dert etmeyin.
Gitmesi gerekmiştir ve gitmiştir.. Biraz oluruna bırakmıyor kadınlar . Bu yüzden bu kadar yıpranıyoruz .
Erkekler evdeki sıkıntısını evde bırakıyor.

Boşanmayı düşünme nedeniniz ne ?

Beni sevdigine inanamamak ve bundan kaynaklanan sorunlar. Bu yuzden bukadar kizginim, resmen bu yaptiklari kanitliyor zaten herseyi. Hangi kadin umursanmamayi kaldirirki?

Burdan bakinca siz herseyin altinda bir anlam ariyormussunuz gibi duruyor. Noldu yemege gitmisse, biraz da olsa kafam dagilir diye dusunmustur. Arkadasinin evli olmasi neden problem? Ne yapacak kadin esinize?

Bu arada sizi bosanmaya kadar goturen sorun nedir? Ne boyutta bir ilgisizlik biraz orneklendirseniz...

Beni sevdigine inanamamak ve bundan kaynaklanan sorunlar. Bu yuzden bukadar kizginim, resmen bu yaptiklari kanitliyor zaten herseyi. Hangi kadin umursanmamayi kaldirirki?

Bunu umursamamak olarak görmeyin. Erkekler bu kadar ayrıntılı düşünemiyorlar. Oraya gitmek sizi umursamamak değildir onlara göre.
İnanın aile ortamı belki daha iyi gelmiştir ona.
Çoluklu çocuklu bir ailenin davetine gitmiş.

Burdan bakinca siz herseyin altinda bir anlam ariyormussunuz gibi duruyor. Noldu yemege gitmisse, biraz da olsa kafam dagilir diye dusunmustur. Arkadasinin evli olmasi neden problem? Ne yapacak kadin esinize?

Bu arada sizi bosanmaya kadar goturen sorun nedir? Ne boyutta bir ilgisizlik biraz orneklendirseniz...

Diyorum ya saglikli dusunemez oldum artik, herseye kiziyorum artik cok kirildim. Ben esimin hep gozunuj icine bakarim, o yapmiyor hic birsekilde. Iki hafta kv tatile gittik, yuzume bile bakmadi, hastalandim takmiyor bencillik yapma diyor. Senelerdir öpmedi mesela beni.. Ona olan ofkem beni cekilmez bir insan haline getirdi

Diyorum ya saglikli dusunemez oldum artik, herseye kiziyorum artik cok kirildim. Ben esimin hep gozunuj icine bakarim, o yapmiyor hic birsekilde. Iki hafta kv tatile gittik, yuzume bile bakmadi, hastalandim takmiyor bencillik yapma diyor. Senelerdir öpmedi mesela beni.. Ona olan ofkem beni cekilmez bir insan haline getirdi
Nasil yani ayni evde yasarkende hic sohbetiniz, muhabbetiniz yok muydu? Cinsellik de mi yok? Kac yildir evlisiniz?
Herkes kendi kosesinde mi yasiyor yani?

Nasil yani ayni evde yasarkende hic sohbetiniz, muhabbetiniz yok muydu? Cinsellik de mi yok? Kac yildir evlisiniz?
Herkes kendi kosesinde mi yasiyor yani?

Yok denecek kadar az, 10 senelik evliyiz, arakadas olarak gayet iyiyiz sohbetimizde var ama beni sevmiyor artik eminim. Belki sevgiler biter yerine aliskanlik kalir ve bazi insanlar bunu farketmez..

[QUOTE="dubeduzmantik81, post: 42287840, member: 527712" ]Ama onun dedigine gore o da cok kötü, kendini ariyormus.. Gerizekali arkadasinda kaybetmis herhalde, belki erkek erkege olsalar takmicam ama arkadasinin eside orda. Beni delirtmek icin elinden gelen herseyi yapiyor, bence o herseyi kabullenmis bense salak gibi birde yaziyorum ona[/QUOTE]
Abartmayın bunu bence belki kafa dağıtmak için gitmiştir stres atmak için

Evet opmuyor :) sinirden guluyorum artik, en son dedigi opusmeyi sevmiyormus herhalde. Evlendigimiz ilk seneler hicte oyle birsey yoktu, sonradan oldu demek
Canım bence bu hiç normal değil ne demek öpüşmeyi sevmiyormuş bide önce böyle bişey yoktu diyorsun hayatında başka biri olabilirmi yada yanlış anlama sonradan ağız içinde oluşmuş rahatsızlık koku yapan şeyler mesela ondan tiksinmiş olabilirmi

Canım bence bu hiç normal değil ne demek öpüşmeyi sevmiyormuş bide önce böyle bişey yoktu diyorsun hayatında başka biri olabilirmi yada yanlış anlama sonradan ağız içinde oluşmuş rahatsızlık koku yapan şeyler mesela ondan tiksinmiş olabilirmi
Yok sordum, soylese ona gore cozum aricam. Hatta tam tersi kendi cok uzun sure sorun yasadi disleriyle, ama ben yinede opmek istiyordum, ama rahatsiz oldugum zamanda belirtiyordum. Yaklasmiyor zaten genelde, sadece opusmek degil konu ama son zamanlarda uzun yillar evli olanlarin opusmedigine inanmistim

Back
X