- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyla ilgili hep tartistik bazen hatasini anlayip duzeltmisligi var.Bu ilgi durumuna ben getirdim zaten.Sessiz kalmadim asla ama ittirmekle olmuyor zamanla unutuyor gevsiyor yapmiyor.Buyuk bir tepki veremiyorum cunku bu yine kizimin duzenini bozucak gelme desem babam nerde dicek ben gitsem hic olmaz.Bir de belki hatasini anlar gibi bir umidim var.Su an donmuş gibiyim ne yapicam ne gerekli bilemiyorumsiz iş bu raddeye gelene kadar neden sustunuz da idare ettiniz onu anlamadım. büyük bi tepki vermenin zamanı gelmil
Boyle bi konu icin ya da herhangi bi konu icin kizimi kullanmam uzmem bunu aklima bile getirmem.Su an onun icin caba harciyacak aramizi duzeltmek icin adim aticak istegim yok malesef ne hali varsa gorsun dusuncesindeyimKadınların kendini bu kadar köle etmesine gerçekten anlam veremiyorum. Bunu yapıp da takdir edilen hiç bir kadın görmedim çünkü bence insan kendini bu kadar hor kullanabiliyorsa öz saygısı kaybolur, doğal olarak eşi de saygı duymaz. Kusura bakmayın sizin konunuz üzerinden bahsediyorum da günümüzde çoğu kadın böyle. Bunca koşturmacanın arasında eşinize eş yani sevgili olabiliyor musunuz? Bence eve bir yardımcı alın her şeyi siz yapmayın. Kocanızı o oyunlara bırakmayın tekrar bağ kurun, adam sizden soğumuş gibi zaten. Aranızdaki çekimi kurduktan sonra zaten size de çocuğa da ilgisi duzelecektir. (Tabi tüm bu saydiklarim kocalık konusunda iyi bir adamsa, sizi maddi yönden sıkmıyor destekliyor genel olarak saygılı vs bi tipse. Evin geçimi de sizdeyse yollayin gitsin. Ayrıca çocuk istemedi siz istiyorsunuz diye yaptiysa da ona da lafım yok adam hakli)
Kızınızı kullanmakla ilgili bir şey dememistim zaten.Boyle bi konu icin ya da herhangi bi konu icin kizimi kullanmam uzmem bunu aklima bile getirmem.Su an onun icin caba harciyacak aramizi duzeltmek icin adim aticak istegim yok malesef ne hali varsa gorsun dusuncesindeyim
Yeni bi mevzu diye dusunmustum ama hakkimda hayirlisi:) tskrler bilgi ve oneriler icin
Sadece çocuk değil sizinlede düzgün bir iletişimi bağı yok sanırım eşinizin, aile terapisi alsanız aslında güzel olur , yazdiklarınızdan anladığım konuşarak sorun çözebileceğiniz bir eş yok karşınızda. Uzmna desteği daha iyi olur.Bu konuyla ilgili hep tartistik bazen hatasini anlayip duzeltmisligi var.Bu ilgi durumuna ben getirdim zaten.Sessiz kalmadim asla ama ittirmekle olmuyor zamanla unutuyor gevsiyor yapmiyor.Buyuk bir tepki veremiyorum cunku bu yine kizimin duzenini bozucak gelme desem babam nerde dicek ben gitsem hic olmaz.Bir de belki hatasini anlar gibi bir umidim var.Su an donmuş gibiyim ne yapicam ne gerekli bilemiyorum
4 yasinda bir kiz cocuguna öz cocuguna bunu yapabilecek bir anne oldugunu dusunmek insanin kendi kalbinin kotulugudur.Ben oyle bir anne degilimkızınızı manipüle etmediğinize emin misiniz? ben burdan bile o elektriği aldım sanki.
Uzman destegi icin bile muhatap olmam gerek su an bunu istemiyorumSadece çocuk değil sizinlede düzgün bir iletişimi bağı yok sanırım eşinizin, aile terapisi alsanız aslında güzel olur , yazdiklarınızdan anladığım konuşarak sorun çözebileceğiniz bir eş yok karşınızda. Uzmna desteği daha iyi olur.
Ayrica bu cumlemden bu elektirigi nasil aldiniz nasil yorumladiniz bilmiyorum gercekten merak ettim.kızınızı manipüle etmediğinize emin misiniz? ben burdan bile o elektriği aldım sanki.
Bir donem ben calisirken o isşizken kizimiza kendi bakmistir.Bunlari mecburen yapmisligi var tabi.Ama genel dusuncesi cocuk bakimi anneye aittir baba cani isterse iyi bir baba iyi bir es olsugu icin cocuguna bakar anneye yardimci olur seklinde.Alt değiştirmişliği, kucağına altmışlığı olmadı demeyin.
sen ilk önce kendi ilişkine sahip çık sonra akıl verBacım devam şeklinde konu açmak yasak ordan devam edebilirdin bu 1
Beyine yaranmaya çalışma hatta kimseye yaranmaya çalışma bu 2
İs/yemek yapma kendine bebene vakit ayir kimse kimsenin hizmetçisi degil bu da 3
Kocamı uyandırıp öpeesim geldi konuyu okuyunca.güzel kalpli babamız![]()
Üzgünüm ama eğer eşiniz terfiyle, çok parayla değişecek kadar zayıfsa, böyle adamların ilk işi aldatmak oluyor.Bir donem ben calisirken o isşizken kizimiza kendi bakmistir.Bunlari mecburen yapmisligi var tabi.Ama genel dusuncesi cocuk bakimi anneye aittir baba cani isterse iyi bir baba iyi bir es olsugu icin cocuguna bakar anneye yardimci olur seklinde.
bak uzaklaşıyorsunuZ. Dün size iş yaptırdıkça daha da kaçacak dedim. Önce yardımcı tutun. Sonra evde onunla ilgilenin çocukla ortak oyunlar oynayın yavaş yavaş alışsın eşiniz, sevsin güzelliği. Yoksa kavga kıyamet. Yapmayın bunu lütfen. Evlilik inat öfke ile yürümüyor.[/QUOTE]Bugun sabah bir konu acmistim ama durumun bukadar vahim oldugunu farketmemisim sanirim biraz lay lay lom yapmistim yazarken de.linki birakiyorum(umarım) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/beyime-yaranamiyorum.1115660/page-1
Esim 4 yasindaki kizim ben ve evle tamamiyle ilgisiz birisi.Butun bos vakitlerinde oyun oynamaya calisir.Benden ve evden bana yardim etmesinden vazgectim ama bugun kizim babacim beni sen uyutur musun seninle uyumak istiyorum dedi.Esim işim var sen uyuyunca gelicem falan dedi kizim da kandiriyosun beni gelmiyosun hic dedi ama sonra israrina dayanamadi tmm dedi ki bunu hep yapiyor ben idare ediyordum kizim uzulmesin eşim de biraz kendine vakit ayirsin diye.Traş olcak diyordum tuvalete gitcek fln diye oyaliyordum.
Eşim bugun tmm deyince karismadim artik cunku bugun 45 dk gordu sadece babasini yine.
Ama biz kizmla konusurken esim odadan cikti ben de isigi kapattim yattirdim kizimi gelcek saniyorum.Biraz zaman gecince kizim anne uyuyamiyorum dedi neden dedim babam yine gelmedi kandirdi beni dedi.Yine biseyler uydurdum ozaman bakalim napiyor dedi.Ben de uykun acilmasin cagiralim buraya madem dedim.Babacim babacim diye seslendi duymuyordur telefonla arayalim dedim(cunku oyun oynarken kulaklik takar dunyadan izole olur)
Megerse disari cikmis.Babacim hani gelcektin niye gelmedin deyince yarin gelirim yarin uyuturum seni dedi eşim.Kizim aglamaya basladi hep oyle diyosun bana yalan soyluyosun beni ihlal ediyorsun(ihmal demek istiyor) dedi telefonu bana uzatip aglamaya dvmetti.
Ben de msj yazdim cok agliyor cok uzuldu diye.Bunlari sen ogretiyosun cocuga diye cvp yazdi bana.Ben kizim baban seni yine kandirdi gelmedi hadi cagir babani diyormusum.Cunku manyagim ya.Ben de vicdanina kalmis dedim susturdum kizimi optum kokladim yatirdim tekrar.
10 dk snra geldi(ki gelmesini beklemiyordum)
Kizimin yanina uzandi brn geldim babacim diye.
kizim gelmene gerek yok artik ben kendim uyudum babacim sen git dedi eliyle ittirip arkasini donup yatti.O an kalbim yandi sanki cunku kizimdan boyle bi tepki beklemiyordum.
İngilizce ozur dile cocuktan dedim.Ozur dilerim babacim ben seni duymamisim tuvaletteydim dedi!!
Annecim baban gelmis bak hadi sarilda uyu dedim istemiyorum ben senin elinden tutup uyicam dedi.Oyle de uyudu.
Eşim kalkti yine disari cikti tabi ben de msj attim.Beni evini ihmal ediyosun ama kizina bunu nasil yapiyosun azicik icin acimiyor mu diye.
Sen istedigin icin bu hale gelmediyse kizimiz ben se bisey biiyorum bana yutturamazsin Allaha havale ediyorum arkadasimla bulustum daha yazma iyi olmicak yazmiş.
Yaptiklarina kendi adima uzulmuyorum cunku kendi seçimi kotü olmak ama kızım icin uzuluyorum.
Cok uzun yazdim farkindayim ama bana ne onerirsiniz? Bu adam hatasini yanlis yaptigini nasil anlar.
İstemsiz güldüm yoruma :)Baba güzel kalpli de anne bayağı kötü kalpli anlaşılan
Bu nispeti utanmadan yapacak kadar vicdansizsiniz
Sizde komik üyelerdensiniz :)Az ötede nispet yapın bu ne ya