Birkac yildir iletisim icinde oldugum biri dikkatimi cekmeye basladi. Karsilikli konusurken bir seyler seziyordum, uzun suren gozlemlerime dayanarak ilgilendigini dusunuyorum
Ciddiyeti, insan iliskilerindeki tutumu, hayata bakisi, hayvan sevgisi, yalnizligi... bana cok benziyor.
Onun gerceklestirdikleriyle benim hedeflerimin cok benzemesi, etkilemek icin degil bag kurmak icin cabalamasi, olgunlugu, kendinden emin ama tevazu sahibi olmasi beni etkilemis olabilir.
Asik olmadigimi biliyorum. Yakindan inceleme firsatim oldugunda hos adammis demistim, hepsi bu.
Etkilemeye calismiyorum ama karsilasacagimiz kesinsedis gorunusume ozen gosteriyorum.
Kafam cok karisik oldugu icin muhabbet acilsa da kisa cevaplar veriyorum. Laf arasinda fikrimi ogrenmeye calistigini hissettim, arada muhabbet ilginclesiyor.
Ama ben hal hatir sormaktan ileri gitmedim hic. Onun da kafasini karistiracak seyler yapmiyorum yani.
21 yasindayim, acelem yok.
Denemeye deger mi?
Yok yok, o da bekar.Denememek için bir sebep göstermemişsiniz ki. Bu durumda deneyin tabii. Denememenizi gerektirecek ve bize anlatmadığınız bir sebep yoksa tabii.
Yok yok, o da bekar.
Yalniz umitlenirse ve ben hislerimden emin olamazsam bunu fark ettigi anda selami keser. Her gun olmasa da yuz yuze baktigim biri ve goruslerine ihtiyacim oluyor.
Sorun onun evlilik ve ciddi iliski istedigini biliyor olmam. Ayni yasta degiliz. Ben okuyorum, o calisiyor. Ve benim isteklerime gore kendi istegini (yani nisan, evlilik) erteleyecek karakterde degil. Ya hep ya hic gibi duruyor. Ortak noktalarin fazlaligi acaba kacirmasam mi hissi uyandiriyor ama olursa ruhum ne tepki verir bilemiyorum.Ya öyle yapacak biriyse çok olgun değilmiş. Siz de onun hisleriyle oynamayacaksınız sonuçta. Bu konu ilk açıldığında "seni daha yakından tanımak istiyorum ama arkadaşlığımız bozulursa diye çok korkuyorum. O yüzden bir süre arkadaş olarak daha çok vakit geçirsek ve sonrasına sonra karar versek içim çok rahatlar. Çünkü seni kaybetmek istemem" vs diyebilirsiniz.
Sorun onun evlilik ve ciddi iliski istedigini biliyor olmam. Ayni yasta degiliz. Ben okuyorum, o calisiyor. Ve benim isteklerime gore kendi istegini (yani nisan, evlilik) erteleyecek karakterde degil. Ya hep ya hic gibi duruyor. Ortak noktalarin fazlaligi acaba kacirmasam mi hissi uyandiriyor ama olursa ruhum ne tepki verir bilemiyorum.
O zaman ya denemeye değer deyip her şeyi riske edeceksiniz veya denemeyip arkadaşlığı ile yetineceksiniz. 4 şeyi hesaplayıp karar vermeniz lazım:
1) Deneyince doğru kişi olduğunu (duygu anlamında) anlarsanız ne kadar mutlu olursunuz,
2) Deneyip yanlış kişi olduğunu anlayıp, arkadaşlığını kaybedince ne kadar mutsuz olursunuz,
3) Denemeyip, arkadaş olarak devam edip, "acaba olur muydu olmaz mıydı" diye düşününce ne kadar mutsuz olursunuz ve
4) Deneyince duygu anlamında doğru kişi olma ihtimali ne kadar.
1, 3, 4 yüksekse deneyin, 2 yüksekse denemeyin. 1, 2, 3, 4'ün ne kadar çok olduğuyla ilgili fazla bilgi vermediğiniz için bu kadarını yazabiliyorum.
Asik olsam cok daha net olurdum.Olabilitesi mevcut.Kısa cevaplar vermek yerine doğru düzgün muhabbet ederseniz,değip değmiceğini daha net kavrarsınız.
Onun aklı zaten senden yana karısık bence. :) Bu kadar olumlu yönüne sans vermemek yanlıs olur diye düsünüyorum.Asik olsam cok daha net olurdum.
Simdi kendi yasayacagim hayal kirikligindan cok onun aklini mesgul etmeli miyim kismini dusunuyorum.ok
Sinyalleri taramaya devam ediyorum o zaman :)Onun aklı zaten senden yana karısık bence. :) Bu kadar olumlu yönüne sans vermemek yanlıs olur diye düsünüyorum.
Cok tatli bi bakis aciniz var
1. Olursa mutlu olma ihtimalim cok yuksek cunku ne istedigini bilen, net bir tip. Biraz suratsizlik, sogukluk var ama o bende de var diye elestirmem dogru degil.
2. Samimiyetimiz olmadigi icin cok yaralanmam diye dusunuyorum.
3. Arkadasliktan cok belli araliklarla bir araya gelmis ama bir turlu samimiyet kuramamisligimiz bir son bulacak, netlik iyidir aslinda.
4. Daha once bir kez asik olmus biri olarak bilemiyorum ama ona asik olmadigimi biliyorum. Mantik cercevesinde bakinca gereginden fazla uyumluyuz, bu uyum goz ardi edilmeli mi onu da bilmiyorum.
Vakit ayirip tatli yorumlar yaptiginiz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?