Beyin kanaması sonrası

minikejder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
34
45
3
30
Kızlar annem beyin kanaması geçirmiş 3 gün sonra sürekli uyuma ile fark edildi kapalı ameliyat oldu ve ben yoğun bakımda ilk gördüğümde eli kolu hareket ediyordu elimi sıkıp gözlerini açtı , yaşayan bilen var mı …

Yengeme oldu şuan çok şükür iyi Allah korudu

Çok geçmiş olsun, imkanınız varsa ufak da olsa bir sadaka verin.
Zordaki bir komşuya/tanıdığa yiyecek/kıyafet tarzı bile olabilir ille para olmak zorunda değil
İnşallah sapasağlam hiç yaşamamış gibi toparlanır bir an evvel

Geçmiş olsun annenize.
Her hastanin seyri farkli oluyor, beyinde etkilenen yer de onemli bildiğim kadarıyla.

İlaçlarını duzenli kullanip,
verilen her türlü egzersizi (konuşma, yüz, el, ayak, ) eksiksiz yapanlarda, yüzde veremem (uzman değilim) ama hayatlarini idame ettirecek kadar duzelme olanlar var.
Hasta kadar, hasta yakinlari da destekleyici olmali, sabirsiz davranmadan, hastayi bunaltmadan egzersizlerde, moral, motivasyonla desteklemeli.
Uzamn eşliğinde fizik tedavisi aksatilmamali.
Bunlari neden soyledigimi zamanla anlayacaksiniz.
Şu anda en önemlisi annenizin o ilk riskli durumu atlatmış olup, servise alınması.
Sonrasi zamanla ve sabirla duzelecektir inşallah.

Merhaba ilk iş onu yaptım dualar topladık, hala bekliyoruz

Frontal lobda gerçekleşti, suan yoğun bakımda hareket ediyor mu bilmiyorum desteğe ihtiyacı olduğunda destek olacağız

Arkadaslar tesekkür ederim yorumlarınız icin, yapılan islem ve sonrasındaki ilaç tedavisi etkisini 15-20 gün sonra göreceğimizi söylediler, bu felçte olabilir çok iyi de olabilir denildi, dualarınıza muhtacız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…