- Konu Sahibi prematurem
Oncelıkle herkese merhaba. Dün ogrendıkkı gorumcemın kocası beyın kanaması gecırmis suan komada yogun bakımda kalıyor anıden olmuş daha 40 yasında 6 tanede cocuğu var en büyüğü 18 yasında...Dr yasaması için %1bıle şans yok demiş ailesi çok kötü durumda gercekten çok zor bir durum biz yurt dısındayız birşey yapamamak çok üzüyor benı internette araştırdım iyi bir drla tedaviyle yasama şansı yuksekmis teyzem Almanya'da Dr ona sordum oda büyük hastanede bır unıteye bağlı yer soyledı orda tedavı çok onemlıymis gorumcemin eşi şimdi Erzurum'da yatıyor oranın ımkanları nasıl hiç bilemiyorum esime dedim gerekirse uçakla yada helikopterle bir sekilde daha iyi bir yere nakletsinler Dr görüştükten sonra bizde destek verelim gerekirse altınlarımı bile gönderirim yeterki yasasın o 6 cocuğun boynu bükük kalmasın dünden beri aklımdan çıkmıyor gorumcem perişan kimin ahını aldık kime kötülük ettik diyerek kendini yiyip bitiriyor....hiç beyin kanaması geçiripte kurtulan olmusmudur aile suan beklemede Allah onların yardımcısı olsun bir mucize olupta yüzünü güldürsün ......