Beyin kanaması

Başınız sağolsun :14: Rabbim ailesine dayanma gücü versin çok üzüldüm.
Ben ilk 2 sayfayı okudum gerisini okumadan yazdım bir yardımım olur belki diye
Özür dilerim.
Tesekkur ederim ilgilendigin icin yinede cvp vereyim erzurum bolge hastanesinde yatiyormus artik yapilacak birsey kalmadi....yinede saol....

Allah eniştenize gani gani rahmet eğlesin.. ne denilebilir ki. ölümün soğuk yüzü işte. kelimelerin tükendiği an.
Allah o yavruların yüzlerine baksın inş. Ayrıca akrabalık ilişkilerinizi kıskandım desem yalan olmaz. acınızı burdan hissettim, ölüm acısını bilirim, kor gibi yapışır, ne yakar, ne söndürür.. acıtır da acıtır. Allah sabır versin ailesine.

Son düzenleme:
Üstteki üye gibi ben de imrendim akrabalık ilişkilerinize.
Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin Rabbim, kabir azabı çektirmesin, cennetle mükafatlandırsın inşallah.

Kizlar beyin kanamasini kendim:gecirdim yaklasik 3 ay once:hem de o kadar buyuk bir:kanamaymis:ki doktor şoka girdi 7 bucuk:santimdi ayriyeten 5aylik hamileydim. Diyarbakirda fakultede 7gun yogunbakimda yattim ama hicbir tedavi uygulamadilar ve bebegime 1 kez:bile bakmadilar inanilir gibi degil. Kardeşim saglikci o:gelince durumu gorup sinirlenmis ve ozel:bi:ambulansla konyaya naklimi yaptilar. Konya meram egitim arastirma hastanesinde mukemmel bi:doktor var Allah razi olsun Faruk Ömer ODABAŞ. Norolojide serviste yattim 1aya yakin oyle iyilerdi ki tedavim de dikkatli bir sekilde:yapildi beynimdeki:kanama kuculdu odem tamamen yokoldu cok sukur. En son 4santim kalmisti kanama o da gecmistir insallah. 8 hafta kaldi bebegim dogacak Allah kismet:ederse. Şöyle:soyleyim eşim demisti ki bana cok korktugum icin ölumden. Korkma insani:ölumden eceli korurmuş. Doktor da benim mucize oldugumu soyledi:cunku:boyle buyuk:bir:kanamaya:ragmen bebegim iyi:ben:iyiyim konusabiliyorum yuruyebiliyorum Hicbir problem olmadan masallah. Bolca:dua:edin dualarla ayaktayim ben oyle inaniyorum. Allah hastanizin da sifasini versin ama erzurum da iyi bir:tedavi olacagini zannetmiyorum:maalesef:KK43::KK61:

Back
X