Beyin yikama ve yönlendirme..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Konuyu bir baslik altinda dile getiriyordum ki baslik kapatildi.

Deginmek istedigim konu SUBLIMINAL MESAJLAR.

Bircok kisinin habersiz oldugu birsey bu.

Ilk olarak 1957 yilinda uygulaniyor. Sinamada bir gilm gösterimi sirasinda, öpüsme sahnesinin ekrana yansidigi sirada, sinama sahibi ekrana " Hungry? Eat popcorn, drink cola" yazisini 1 saniye kadar gösteriyor.
Sinama cikisinda popcorn satislarinin %57 oraninda cola satislarinin %18 oraninda artigi görülüyor.
$subi.webp

Böylece insan bilinc altinin en temel iki duygusu olan, cinsellik ve saldirganlik duygularinin kullanilarak insanlarin yönlendirilebildigi görülüyor.

Bu günden sonra piyasada cokca kullanilmaya baslaniyor subliminal mesajlar.
Özelikle cinsellik tercin ediliyor.
Reklamlarda, filmlerde hep bu yöntem kullaniliyor.
Ve cok ise yariyor.

Yani insan beyni yönetilmeye basliyor.

Özelikle cocuklar.

$11.webp $12.webp $13.webp $15.webp $subb.webp

Örnekler cogaltilabilir. Hemen hemen her cizgi filmde, filmlerde, afislerde, reklamlarda görmek mümkün.

Peki amac ne?
Amac insanin en temel, bilinc altindaki en güclü duygu olan saldirganlik ve cinsellgi kullanarak insanlara istedigini yaptirma.

Istedigin ürünü aldirma, istedigin yöne yönlendirme.
Peki 1957 den beri uygulanan yöntem neden simdi gün yüzüne cikti`?
Cünkü artik ihtiyaclari yok, artik yeni bir yöntem gelistirdiler ve daha güclü bir yöntem.
Artik kimseye istedikleri icin film izlentem yada afis göstermek zorunda degiller.
Princeton üniversitesinde bir arastirma yapiliyor ve amac insanliga aciklanmiyor.
Sadece " uyumlu bir bilinc olusturuldugunda, istenilen düzen yaratilir" deniliyor. Baska aciklama yok.
Bunu arastiriyorlar.
$14.webp Resimde bilinc incelemesi yapilan bölgeler görülüyor.

Yani uyumlu bilinc olusturabilmenin yöntemini arastiriliyor. Belkide buldular.

Peki biz ne kadar bilincliyiz, cocuklarimizi ne kadar koruyabiliyoruz. Bu olusturulmak istenen bilinc ne?
Hegün hayatin akisi icerisinde kosusturan insanlar bundan nasil korunabilir.
Ben kendi adima endiseliyim.
Cözüm nedir bilmiyorum?
Sizin fikriniz var mi?

Not: Genis bilgi almak isteyenler Sefer DARICI nin Subliminal isgal kitabindan yararlanabilir.

Güzel bir konu.
Aklımıza gelmeyecek ürünlerde dahi var bu mesajlar.
Bu bir pazarlama taktiği
10 liraya aldığınız bir ürün, sizde 100 liralık bir ürün isteği yaratır
Bu mesajların amacı da budur
1 verir 10 ister, teşvik eder.
Subliminal = gizli telkin
Ses, görüntü, video her şekilde karşımıza çıkar.
Konu cinsel içerikli olanlardan bahsetmiş ama savaşlarda dahi bu yöntemler kullanılıyor aslında.
Mesela Amerika Irak'a saldırmadan önce Kuran ayetlerinin (radyo) içinde farkedilemeyecek düzeyde frekans yollamış " direnmeniz faydasız"
Böylece halk savaşa hazır hale gelmiş.

Kulak bunu duymaz, beyin algılar.
Korkunç bir şey aslında..

Özellikle kozmetik, çocuk oyuncak markaları...
İnsanlar bir süre sonra bilinçaltına işleyen mesajları doğru varsayıp hayatına katmaya başlıyor
Çözüm teknolojiden uzak kalmak ama ne kadar başarılı olur orası ayrı.

Son düzenleme:
kesınlıkle yasaklanmalı dıycem ama zaten yasaklıycak kişilerin işine yarıyor bizde sürüklenip gıdıcez bunun peşinde çünkü tvsız yaşıyamıyoruz teknolojı hayatımızın içinde bu msjlarda herye dağılmış çizgi filmlere bıle çokcuklardn ne istıyorlar onu anlamış değilim çizgi filmdeki cinsel içerikli mssjları görünce tamanen çaresız hıssetım kendımı

evet bunlari bende cok arastirdim ve cok kafama takiyorum cocuklarimin geleceginden endiseliyim allah sonumuzu hayir etsin insanligi ele geciriyrlar

aslında doğru kullanılsa çok güzel sonuçlar yaratabilir.komik olcak ama bi an sevgilimi bu tarz bişey yapıp kontrol altına alma isteği uyandırdı bende :)keşke böle bişi olsa

bunu uygulayan sanatçılarda çokmuş kliplerinde..
sonumuz Allaha emanet..

bu tip şeylerin önüne geçmek imkansız gibiii
çünkü gerçekten fark edilmiyor...

$hukjyv.webp bende bu konuyu çok araştırdım ve ürkütücü bir resim daha... gölge ksımda sübliminal mesaj varmış :50:

Merhaba arkadasım;
Böyle bir konu açtıgın için çok tesekkur ederım.
Bu konu hakkında epey araştırma yapmıstım zamanında.
Arkadaşlar inanın oturup ağlarsınız.Resmen bilinçaltımızı esir almışlar.Cinsellik,alkol,fazla tüketim vs. kotu olan ne varsa bılıncaltımıza yolluyorlar.İzledıgımız dizilerde,unlulerın vıdeo klıplerınde hele hele en kotusu gozumuzden sakındıgımız yavrucaklarımızın cızgı fılmlerınde..
Siz magazada alısverıs yaparken muzık calar ya hanı işte o muzıgın alt tabanına hepsını al,tuket gıbı mesajlar yerlestırırler sızde kuzu gıbı alırsınız.
Bır ornek vereyım;
kucuk yegenıme bır sarkı actım muzık kanalından oynuyoruz.
Yegenım daha 1bucuk yasında ve yegenım o klıbı ızlerken bır anda sebepsız yere pantolonunu ındırıyor..:((((
Bu konu cok uzun ve detaylı:(
Allah hepımızı korusun.
Bunlardan arınmak ısteyen varsa bır kıtap ısmı onerebılırım.

esim bu konularda çok hassas ve birçok çizgifilmi kizimiza izletmiyoruz ama Mickey Mouse gozumuzden kaçmis onu da kara listemize ekleyince prensesimin izleyebilecegi pek birsey kalmiyor... surekli oyuncak ve kitaplarla da bir sure sonra sIkIliyor...
illuminati isleri bunlar..
buyrun facebook

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    5 KB · Görüntüleme: 305
sakıncası yoksa o kitabin ismini söylermisin?

Son düzenleme:
hmm bende mi garipilk var? :27: micky mouse sevmem
face book kullanmam itici gelir gangnam style dan nefret ederim :27:

Sınavlarımı atlatayım bu konuyu açarım diyordum ki bu gün sınavım bitti bir de baktım açılmış konu.. :)

İnsanları bu gizli mesajlarla esir aldılar, köleleştirdiler. Eğlence, alışveriş, cinsellik, aşk-meşk(!) haricinde bir şey düşünemeyen zombiler(!) haline getirildik.. Bu korkunç bir durum.
Alışveriş yaptıkça, daha çok borçlu, daha borçlu oldukça daha sadık(!) köleler... İstedikleri de bu..

Her geçen gün bunların farkına varan kişi sayısı çoğalıyor. Çoğalıyor da çözüm ne olmalı.. Bilmek yeterli değil..
Bence yapılacak şeyler,
-Mümkün olduğunca tv izlememek...
-İnternetteki oyunlardan uzak durmak...
-Zaruri olmadıkça, alışveriş yapmamak..
-Popüler kültürün dayattıklarını kabullenmemek...
-Çocukları olan aileler çocuklarına çizgi filim kesinlikle izletmemeli.. En masum olanlarda bile bilinçaltı mesajlar var..Konunuzda geçenler sadece görünenler bence..

Mesela ben bu durumun farkına vardığımdan beri kıyafet almıyorum.. Dolabıma bir baktım ki, heralde en az 5 yıl hiç bir şey almasam yetecek kadar kıyafet, ayakkabı vs. eşyaya sahibim..

Kısaca, sisteme ayak uydurmamak..
Bir kişiden ne olur dememek.. Biz başlayalım, etrafımızdakileri uyaralım her geçen gün çoğalacağız..

sakıncası yoksa o kitabin ismini söylermisin?

Tabıkı soylerım.Kitabın adı;
Gizli Telkinle Kuran Terapisi..
İnşAllah dogru hatırlamısımdır.
Bu kıtap sublımınal mesajla ılgılı bılgıler verıyor.Bu bılıncaltı zehırlemelerınden nasıl kurtulacagımız hakkında da bılgı verıyor.Hatta ıcınde cd var hedıye.
Ben tam olarak dınleyemedım.Okadar guzel kı denız su şırıltıları ve arkada yer yer duyulan Kuran sesı..

Cocuklari nelerden ve kimlerden koruyacagimizi sasirdik.
O kadar cok tehlike var ki...
En cok Toystory karesi beni dehseti düsürdü... Oha ve yuh yani...

inanın şok oldum şuan ......daha önce duymustm inanasım gelmemişti...........
ben reklamlar da cok oldugunu düşünüyorum..çocukların reklam cıkınca pür dikkat izlemesi bazılarının ağlamayı kesmesi.....
ve bazı çizgi film karekterlerinin bagımlılık yapması......
pepe-caillou gibi.......

Back
X