Konumu oncedende acmistim aslinda sizlere durumda degilde aslinda bende bazi degismeler oldu kizlar.evlilik kararimizdan sonra erkek arkadasim ayrilmak istedigini yapamicagini soylemis ve ayrilmisti.yuzyuze konustugumuzda evlilige hazir olmadigini benim bu konuda onu cok baski altinda tuttugumu nefes almak istedigini ozgurlugu ozledigini soylemisti.neyse bundan sonra bende gorusmeyi tamamen kestim dost kalmak istemesine ragmen.sonrasinda bir gece kapima dayanmalar uzun uzun sarilmalar dans etmeler opmeler koklamalar sonrasinda sensiz yapamam senden baskasini sevemem ama evlilikten korkuyorm o yuzden suan evlenmek istemiyorm ama benide o masaya senden baskasi oturtamaz cumleleri falan filan..sonuc olarak son 1 ay.ona verdigim son zaman buydu donusunde bana herseyi unutturucaginin cok mutlu olucagimizin sozunu vermisti bu surecte msjlastigimiz telfonda konustugumuzda oldu o msj attiginda gayet keyifli ama ben yazdigimda soguk soguk.bakin ben bu adami deliler gibi seviyorum onun icin yaptiklarimi nelerden vazgectigimi anlatsam hepiniz agziniz acik bakarsiniz bana ama dun dedim ki kendime kizim sen napiyorsun bu adam sana dondugunde 4 ay sensiz gecmis olcak kim bilir neler yasadi kimle oldu kime ne dedi hakkinda belki seni aldatti ve etrafindaki herkez bunu biliyor seninle barisinca aa ne gurursuz kizmis yada ne salakmis demiceklermi derler valla....iste ben bunlari dusundukce ondan beyin olarak uzaklasiyorum.ozluyorum evet ama ofkeleniyorum.dondugunde ne yapicagim konusunda cok kararsizim lutfen vakti olanlar eski konularimada bakip bana yardim etsinler.evet onu geri istiyorum ama bunun en dogrusu yada en guzeli nasil olur nasil olmaliyim ona nasil davranmaliyin ve bu evlilik kknusundaki tutumum nasil olmali lutfen yardimci olun kizlar kendi basima isin icinden cikamiyorum malesef.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.