Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü bebek bakıcısı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eyontas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
3
0
36
İstanbul
14 aylık bebeğime evde bakabilecek güvenilir temiz dikkatli bir bakıcı arıyorum.
evimizde hem bize ablalık yapacak hemde oğluma canı gibi sahip çıkacabilecek herkesle görüşebilirim
çok acil ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.
tel:************ *************** dan bana ulaşabilirsiniz

***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***

Son düzenleyen: Moderatör:
çocugunuzla ilgilenicek birisini bulabildinizmi.eger bulamadıysanız yardımcı olmak isterim.

bakıcı bulmadan önce normal veya gizli kamera taktırmak istersen sana yardımcı olabilirim arkadaşım. son günlerde buna çok fazla talep var.özelliklede senin bulunduğun bölgede beykent, mimaroba, b.düzü gibi bölgelerde.düşünürsen yardımcı olurum...

mrb cnm 20 yaşındayım ve ünv öğrencisiym haftanın günü çalışabilceğim bir iş arıyorum. beykentte oturuyorum. kaç gün ve hangi saatler aralığında ihtiyacın var? ve yavrunun yaşı kaç şuan. erkek kardeşimi ben büyüttüm sayılır o nedenle az çok biliyorum :)

bebeğinizin 14 aylık olduğunu söylüyorsunuz ve güvenilir,temiz bir bakıcı arıyorsunuz...pekala bir başkası size göre ne kadar güvenilir olabilir ki? en değerli varlığımız tabi ki çocuklarımız onları gözümüzden sakınıyoruz ve sürekli gözümüzün önünde olmasını istiyoruz.bu yüzdende günümüz annelerinin bir çoğu, bakıcı bulmadan ilk önce kamera sistemini taktırıyor. ve çocuğunu,evini gün içinde istediği zaman izleme imkanı buluyor.eğer sizde bunu düşünürseniz seve seve yardımcı olurum çocuğumuzun başına birşey geldikten sonra tedbir almanın hiç ama hiç anlamı yok. çünki bakıcıyı bulduktan sonra kamera taktırırsanız güvensizlik yaratır....

Eyontas,ben yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum ama sen bana yazarsan gerekenleri yardımcı olurum.bunu düşünmenede çok sevindim gerçekten duyarlı bir anne olduğunu görebiliyorum. özellikle son aylarda bu sisteme yoğun talep var.senin gibi bakıcısı olan veya olacak anneler tarafından. hem içiniz rahat oluyor,hem çocuğunuzun güvenliği açısından,en önemlisi de çocuğunuz istediğiniz zaman gözünüzün önünde oluyor.

30 yasındayım 8 yıl aynı ailenin yanında çalıştım cocuklar buyudugu ıcın ayrıldım cocugunuzu guvenılır bırıne emanet etmek istiyorsanız bana ozelden mesaj atarsanız telefonla görüşebılırız bende beykentte oturuyorum

arkadaşla
r herkes evının cocugunun guvende olmasını ister soylede bır durum var eger bakıcınıza ona guvenmedıgınızı ve kamera koyarsanız karsı taraftan suphe edıyosunuz demektır sahsen ben boyle bır evde 5 dakk bıle calısmam bunlar hıc hos seyler degıl zaten ufacık bır bebege zarar verebılercek bır ınsanın vıjdansız olması lazım ayrıca kımseye guvenemıyecegını dusunen anneler otursunlar evlerınde kendileri cocukları buyutsunler evınızı kameraylada doldursanız cocuga zarar verıcek ınsan kameralrdan cekınmez butıp ınsanlar ruh saglıgı bozuk olan ınsanlardır budurumda sız annelere cok buyuk bır iş düşüyor ıyı bır karakter tahlılı yaprak guvenılır bır abla bulabılırsınız allah herkesı hayırlı ınsanlarla karsılatırsın

Son düzenleme:
böyle söylüyorsunuzda siz olsanız aynı tedirginliği bence sizde yaşarsınız;hem bu şahsi birşey değil ki hayat şartları nedeniyle çalışmak zorundayız.çocuğumuzuda birine emanet etmek zorundayız ama yinede çocuğumuzun her an gözümüzün önünde olmasını isteriz.birde şöyle düşünün evde çocuğun başına bir kaza gelse bakıcıdan kaynaklanmayan bunu kamera kayıtlarından aile seyrettiği zaman hem bakıcı hem ailenin kafası rahat olacak.arkadaşlar bunlar gerçekten çok önemli.hem bakıcı açısından hemde aile açısından rahatlatıcı bir faktör

merhaba,

arayışınız devam etmekte ise benim de annem bakmak için bebek arıyor.10 küsür yıllık bebek bakımı yapıyor. 3 kardeşiz ve bizleri büyüttükten sonra torunlarınıda büyütüp manevi torunlarınıda büyüttü. bi süredir evde ama ev hanımlığına alışık olmadığı için mutsuzsuz.....güvenilir kaliteli ailelerin bebekleriyle ilgilenmek istiyor.....ilgilenen annelerin dikkatine....

Merhaba sizinle görüşebilir miyiz? Ben de Beylikdüzün'deyim. İlk defa mesaj yazıyoum ve forum kullanıyorum. Eskiden hep okuyucu olarak buradaki bilgilerden yararlanıyordum :D Cep telefonumu vermek forum kurallarına uygun mu bilemedim. Buradan mesajlaşabiliriz.

Merhaba arkadaşlar.
Beylikdüzünde 4 aylık bebeğime gözü gibi bakacak bakıcı arıyorum. Evde annem olacak. Beraber bakabilirler. Hafta içi 08:00 ve 17:00 arası çalışılacak.

arayışınız devam ediyor mu???

oğlum 3 yaşında 8 aylık hamile olduğum için artık işten ayrılıyorum ve çocuğumu da cici annesinden alıyorum. Cici anne diyoruz bakıcımıza. 1 yaşından beri bakıyor. Sinanoba da oturuyor. Düşünen arkadaşlar varsa sizleri irtibata geçirebilirim. kendi oğluma nasıl baktığını bildiğim için gönül rahatlığı ile sizlere tavsiye edebilirim.

merhaba bende bebeğime bakıcı arıyorum ama özelden yazamıyroum bana ulaşabilirmisiniz 0506 907 76 55

oğlum 3 yaşında 8 aylık hamile olduğum için artık işten ayrılıyorum ve çocuğumu da cici annesinden alıyorum. Cici anne diyoruz bakıcımıza. 1 yaşından beri bakıyor. Sinanoba da oturuyor. Düşünen arkadaşlar varsa sizleri irtibata geçirebilirim. kendi oğluma nasıl baktığını bildiğim için gönül rahatlığı ile sizlere tavsiye edebilirim.

Ben ilgilenebilirim eğer hala iş arıyorsa

sineras ben bakıcı arıyorum ve sinanobaya çok yakın oturuyorum. mailim ebulut81@gmail.com bana ulaşırsan çok memnun olurum

Ben de beylikdüzündeyim ve ogretmenim yarim gunlugune bebegime bakacak birini ariyorum.ayrintilari gorusebilmek adina cevap yazarsaniz memnun olurum.

Back
X