merhaba bende 11 aylık kızıma bakıcı arıyorum.bdüzünde oturuyorum.günlü işleri ve yemek yapabileek biri olmalı.ama maaş konusunda hiç fikrim yok.ne kadar vericeksiniz.ben yeni olduğum için mesaj atamıyorum.si bilgi verirseniz sevinirim.
2 yaşındaki oğluma sabah 06:30 akşam 06:00 arasında veya yatılı olarak bakacak günlük işlerde yardımcı olarak bakıcı arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilirler
3.5 aylık kızıma 12:00 - 18:00 saatleri arasında bakacak bakıcı rıyorum.
Evden çalıştıgım için bende evde olacagım , evimin bir odası ofis. Henuz ek gıdaya geçmedik emziriyorum.
Merhaba. Sabah 9 aksam 18:00 saatleri arasinda calisacak temizlik ve yemek islerine hakim olabilecek, temiz ve referansli yardimci ariyoruz. 11 aylik bir kizim var ama su an calismadigim icin ben bakiyorum. Evimiz gürpınar da. İlgilenenler msj atabilir.
Maaş 800 tl.