Beylikdüzü Civarında Kadın Doğum Uzmanı önerilerinizi bekliyorum kızlar :)

middleburypink

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
157
46
18
Merhaba kızlar 2 gün önce hamile olduğumu ögrendim :) bugun kesin onaylamak icin Beylikduzu Tıp Merkezine gittimm orada op. Dr. Haşim Cemaloğlu'na muayene oldum ultrasonla muayene etti henuz cok ufak ne kadarlik oldugunu soyleyemiycem dedi. 6 tane kadar test istedi rutin kontrolleri yapmak icin herhangi bir problem varsa bastan onlem almak icinmis. Bende bu konuda pek tecrubeli degilim. Başka bir doktorla devam etmek istiyor tam teşekkullu bir hastanede ama kararsizim. Daha once Haşim Cemaloğlu'na giden veyahut Beylikduzu civarinda onerebileceginiz kadin dogum uzmani var mi ? Lutfen yardim

Merhaba kızlar 2 gün önce hamile olduğumu ögrendim :) bugun kesin onaylamak icin Beylikduzu Tıp Merkezine gittimm orada op. Dr. Haşim Cemaloğlu'na muayene oldum ultrasonla muayene etti henuz cok ufak ne kadarlik oldugunu soyleyemiycem dedi. 6 tane kadar test istedi rutin kontrolleri yapmak icin herhangi bir problem varsa bastan onlem almak icinmis. Bende bu konuda pek tecrubeli degilim. Başka bir doktorla devam etmek istiyor tam teşekkullu bir hastanede ama kararsizim. Daha once Haşim Cemaloğlu'na giden veyahut Beylikduzu civarinda onerebileceginiz kadin dogum uzmani var mi ? Lutfen yardim
Bende Beylikdüzü'nde oturuyorum henüz hamile değilim ama ilk gebeliğimde kürtaj ve sonraki kontrollerde Bakırköy'e gidiyorum. Şu an da gebelik düşünüyorum tekrar Bakırköy'ü düşünmüyorum bana uzak kalıyor diye. Avcı'larda bir devlet hastanesi var. Oranın doktorları çok iyi diye duydum. Bütün hastalıklarda ve bu gebelik kontrollerinde Orayı tercih edeceğim. Bir araştır istersen özel hastaneden farkı hemen hemen hiç yok.

Medicana'da Dr.Ali Metin Celep var. Bir düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim aynı sorunları yine yaşıyorum. (Kanama) Gece gündüz orada doktor her gittiğimde onu buluyorum. Önce kontrollerimi yapıyor sonra beni karşısına oturtturup rahatlatıyor. Çok ilgili, sakin bi Doktor. Öyle ki stresten arınmış bi şekilde çıkıyosun yanından.

Ben beylikduzu kolana gidiyordum ama cok sira bekliyordum ve dr a soracaklarimi bile unutuyordum. Burdan bir arkadas beykent tip merkezinde dr levent mihcioglunu onerdi. Ben memnun kaldim. Dr aceleyle degil gercekten ilgileniyor. Sorularimi da soruyorum, o da zaten bilgilendiriyordu. Hamileligim malesef devam edemedi ama tekrar hamile kalirsam levent beye giderim.

Ben ilk aylarda Bayrampaşa Kolan Hastanesi Dilek Hanıma gidiyordum.Kendisi gerçekten çok ilgili bir doktor fakat evime uzak olduğu için 4aydır Beylikdüzü Tıp Merkezi Dr.Kamer Bey'e gidiyorum.Gerçekten ilgili bir doktor.Aklınıza takılan herşeyi sorabileceğiniz biri. Ben artık son haftalarıma girdim :)
Not:Beylikdüzü civarındaki çoğu hastaneye göre Beylikdüzü Tıp sakin bir hastane. Hamilelik ilerledikçe kalabalıkta saatlerce beklemeye tabammül edilmiyor çünkü.

Back
X