Beylikdüzü medicana sakın gitmeyin!!!

Pembe papuc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
7
0
1
40
Eşim azosperm hastası bi arkdasm yönlendirmesiyle o igrenc hastaneye dr aysun laçine gittık Güleryüz samimiyt başta hersey var,, sonrasında mikrotese amliyeti dendi bizde arastrmedwn hemen evet dedik beni hazırlıyolar yumurtalarm toplanacagı günden bigün önce eşim mikrotese yapıldı.. Ve tam1.30saat sürmüş işlem odaya geldiginde peşinden doktpr(muhsin) geldi acaip bi ses tonuyla zaten bişey bulamadım sizi tüp bebekten ararlar birazdan dedi ve çıktı gittieşim tam ayılmamıştı ama duymuş herşey aglayarak uyandı Ve bizi hastanedende tüp bebekten arayanda olmadı bi snraki güne kdr.. Sabah normalde yumurtayoplama işlemim var beklıyorum aranim die öglene kdr aranmadım ben arandıgımde eşinde sperm bulunamamış arıcaktık sizi siz erken davrandınız aradınızdediler bize Suan eşim 5.gün ve hala kasık agrıları içinde yatıoHikayem bu ama bu işte en önemli olan doktor ve ekibi bulmakmiş bunuda yaşayarak ögrendik malesef acı tecrübe

Eşim azosperm hastası bi arkdasm yönlendirmesiyle o igrenc hastaneye dr aysun laçine gittık Güleryüz samimiyt başta hersey var,, sonrasında mikrotese amliyeti dendi bizde arastrmedwn hemen evet dedik beni hazırlıyolar yumurtalarm toplanacagı günden bigün önce eşim mikrotese yapıldı.. Ve tam1.30saat sürmüş işlem odaya geldiginde peşinden doktpr(muhsin) geldi acaip bi ses tonuyla zaten bişey bulamadım sizi tüp bebekten ararlar birazdan dedi ve çıktı gittieşim tam ayılmamıştı ama duymuş herşey aglayarak uyandı Ve bizi hastanedende tüp bebekten arayanda olmadı bi snraki güne kdr.. Sabah normalde yumurtayoplama işlemim var beklıyorum aranim die öglene kdr aranmadım ben arandıgımde eşinde sperm bulunamamış arıcaktık sizi siz erken davrandınız aradınızdediler bize Suan eşim 5.gün ve hala kasık agrıları içinde yatıoHikayem bu ama bu işte en önemli olan doktor ve ekibi bulmakmiş bunuda yaşayarak ögrendik malesef acı tecrübe

Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın orası iğrenç bi yer bende de unutulmaz anılar bıraktı...Zaman kaybından başka bir şey değil bunuda yaşamamız gerekiyor muş dicez ve daha bir yer araştıracağız hiç üzülmeyin burada yazanları çoğu doğru iyice araştırın benim naçizane tavsiyem kendi doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu, Acıbadem Maslak ve Şişli Memorial tabi sizin erkek ağırlıklı çok iyi araştırmak lazım...O salak yerin en iyi yanı en azından tekrar arayıp deneyelim demiyorlar yapışmıyorlar insan unutmak istiyor ve bidaha önünden geçmek bile istemiyor...

Sizede geçmiş olsun.. BiZimkisi daha çok yeni hala üzüntüsünü yaşıyoruz ve o tese amliyatının bizi nekdr geri götürdügünü düşünmkten alıkoyamıyorum kendimive bişey yapamamakta çıldırtıo acıkcası beni şikayet edilicek dogru biyer dahi yok Umutla başladıgımız yolculugumuzu suan bitirmiş durumdalar... Daha arayıpta nası oldugumu bile sormadılar yanı sonuçta okdr iğne vurdurdular falan ama biz hala sorularımızı sorucagımız muhatap bulamadık herkes duysun okusun bizim yaşadıgmızı yaşamasınlar istiyorum

Allahim cok gecmis olsun yazdiklarinizi okurken 2 yil oncesine gittik gercekten berbat bir yer sizin yasadiklarinizi birebir yasadik desem abartmam iki kez o hastanede tup bebek yaptirdik bosu bosuna zaman kaybi para kaybi yasanan hayal kirikligida cabasi tek farkimiz bizim teseyi cuneyt bey yapmisti o donemde verilen umutlar vaatler super basta ilgi mukemmel tese gunu sizin yasadiklarinizin aynisi yapilan ameliyattan cikan sonuctan tup bebegin haberi yok bekle bekle odada arayan soran yok gittim tup bebege beni fircaliyolar gec kaldin diye odada

Allahim cok gecmis olsun yazdiklarinizi okurken 2 yil oncesine gittik gercekten berbat bir yer sizin yasadiklarinizi birebir yasadik desem abartmam iki kez o hastanede tup bebek yaptirdik bosu bosuna zaman kaybi para kaybi yasanan hayal kirikligida cabasi tek farkimiz bizim teseyi cuneyt bey yapmisti o donemde verilen umutlar vaatler super basta ilgi mukemmel tese gunu sizin yasadiklarinizin aynisi yapilan ameliyattan cikan sonuctan tup bebegin haberi yok bekle bekle odada arayan soran yok gittim tup bebege beni fircaliyolar gec kaldin diye dedim esimde sperm bulunamadi aaa tek cvp selman beydi benim doktorum 10 dk sonra odasina cagirdi artik care yok kibrisi dusunurseniz yardimci oluruz dedi odadan nasil ciktigimi hatirlamiyorum ve olanlari unutmam iki senemi aldi unuttum demeyelim de simdi tekrardan arastirmaya basladim umarim esin bir an once sagligina kavusur sonrasinda edindigin bilgileri paylasmak isterim

Allahim cok gecmis olsun yazdiklarinizi okurken 2 yil oncesine gittik gercekten berbat bir yer sizin yasadiklarinizi birebir yasadik desem abartmam iki kez o hastanede tup bebek yaptirdik bosu bosuna zaman kaybi para kaybi yasanan hayal kirikligida cabasi tek farkimiz bizim teseyi cuneyt bey yapmisti o donemde verilen umutlar vaatler super basta ilgi mukemmel tese gunu sizin yasadiklarinizin aynisi yapilan ameliyattan cikan sonuctan tup bebegin haberi yok bekle bekle odada arayan soran yok gittim tup bebege beni fircaliyolar gec kaldin diye odada

Hıcbır bransını begenmıyorum. Cok ıyı dr dahi medicana ya gecınce bır canavara dönüşüyor. Selman lacın ve esı aysun hnm da oyle aslaaaa gitmem allah düşürmesin

Back
X