Selam arkadaşlar,ben beylikdüzünde oturuyorum ve birkaç defa medicana internationalde muayene oldum.birçok kadın doğumcu var ben hicbirini tanımıyorum ama burcu hanima muayene oldum.acaba aranizda orada doğumunu yapan var mı?izlenimleriniz ne oldu?memnun kaldınızmı doktordan,hemşirelerden,bakımdan?
Ben Aslı Başver Can a gidiyorum ..Burcu hanım ilk kontrolümde danışman doktor olarak katılmıştı muayneme..Çok tatlı bir hanım, sevmiştim ben.Medicana İntr. için iyi diyorlar Çapanın doktorları orda diye biliyorum ben. Doğumumu burda yapmayı düşünüyorum kısmetse.
Ben Aslı Başver Can a gidiyorum ..Burcu hanım ilk kontrolümde danışman doktor olarak katılmıştı muayneme..Çok tatlı bir hanım, sevmiştim ben.Medicana İntr. için iyi diyorlar Çapanın doktorları orda diye biliyorum ben. Doğumumu burda yapmayı düşünüyorum kısmetse.
sağol canım mesajın için..ben de doğumu orda düşünüyorum.hastane gayet güzel.ama hemşireler ve doktorum tecrübesi de önemli tabii.ben geçen sene sezaryenle erken doğum yaptım da acı dolu hatıralarım var.bu yüzden biraz pirpirikliyim.acaba hastanedeki doçent selman beyi mi tercih etsem?daha mı iyidir burcudan diye kararsızım.selman beye hiç gitmedim ama nette hakkında çok farklı mesajlar var.kimi çok memnun kimi de çok kötülüyor.şaştım kaldım:26: