beylikdüzü medilife doktor tavsiyesi

kimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
16
0
1
Burcu hanımı duydum ama dışardan tahlil kabul edermi?bilgisi olan varmı ?????

burcu hanıma gittiniz mi? ben de merak ettim kendisinş ve randevu aldım. bakalım...

Evet gittim iyi doktor ama ben çok memnun olmadım çok hızlı anlattı açıkçası ilk bebeğim bide çok sıcak gelmedi .giderseniz sizde fikrinizi yyazarsanız sevinirim

ben 15 inde gidicem benimde ilk bebeğim. valla ben terslerim öyle hızlı hızlı anlatırsa :)))

Ben kalp atışlarını duyunca aklım gitti :) sen bi git bak yani yoğun bir doktor simdi başka doktor arıyorum ben
Birşey sorcam medilife odalar hakkında bilgin varmı nasıl iki kişilik diye duydum doğru mu?

evet doğru iki kişilik :( ben de başka dr araştırdım her ihtimale karşı. avcılar hospital da faruk çekmeceli. herkes tavsiye ediyor. şimdi hastahaneyi arayıp ona randevu alıcam

avcılar hospitaldan randevu aldım şimdi pazartesi oraya gidicem :) haberdar ederim cnm senide

Tamam canım haberdar edersin hayırlı olur inş senin için bebeğinin kalp atışlarını dinle bol bol :)

inş cnm :) haberdar edicem mutlaka. bu arada sen kaç aylıksın

15 haftalık canım hayirlisiyla cinsiyetini ogrencez 2hafta sonra bakalım sağlıklı olsun da
ikili test yaptırdım 12.haftada şükür temiz çıktı. 3lu yaptirmayacam senin 7haftalik sanırım;)

7 haftalık cnm :) ama hiç bilgim yok. bu testlerde eşim herhangi birsey vermicek değil mi, çok yoğun da çünkü. bir testte eşimin de gitmesi gerekiyor diye duydum da... bu arada hangi hastahaneye karar verdin :)

Yok canım tamamen herşey sende eşinin bi tahlil yaptırmasına gerek yok.
Ben arastiriyorum bakalım 2haftaya kadar karar vereceğim :) l

avcılar hospital a gideyim de bi memnun kalırsam sen de oraya gidersin cnm

Sırf burcu hanım için üye oldum buraya. O benim dr. Du . Hikayemi şöyle anlatayım gezmediğim çevre hastane dr. Kalmadı. Bir tek medilıfe kalmıştı. Bankadan arkadaşlar orda ki başka bir dr. Soyledi açıkcası. Ve ben dedim ki bayan olsun bana randevu verin dedim. Sağolsun verdi bayan. Eşimle içeri girdik ve budur dedim. Hiçte hızlı anlatıp geçiştirmedi. Bilgisi, gülmesi, sohbeti, herşeyi ile harika. Yanında ki asistanı da aynı kendisi gibi güleç ve iyi. O kadar sevgi doluydu ki sanki baktığı ilk bebek benimki ve tek hasta bendim. Besmelesiz bir gün ultrason baktığını duymadım. Daha önce gittiklerimde özel hastaneydi birisi telefon numarasını vermedi. Burcu hanım benim mesajlarıma, çagrılarıma gece bile yanıt verdi. Veremeyedebilir en nihayetinde insan o da. Bu geçirdiğimiz süreç çok uzun ve ben çok şanslıyım ki Burcu hanıma ve ekibine denk geldim. Şunu da atlamadan geçmeyeyim çok anne doğumdan sonra dr. İle görüşmüyordur Burcu hanım o kadar yüreği geniş ki hala tüm annelerle görüşür. Benim bir kızım var ikinciye karar verirsem Burcu hanıma değil dostum Burcu ya gideceğim o kadar candır o...

paylaşımınız için çok tşk ederim. Aklımdaki tek sorun hastahane odalarının 2 kişilik olması. bununla ilgili bilginiz var mı acaba

Evet hastasi çokfazla olan bir doktor ondan suphem yok bende aaraştırıp gittim zaten ama esimle gittik bana bi dk ben anlatayım dedi lafim agzimda kaldi hosuma gitmedi buda bilmiyorum tabiki başka doktor tlfnu verip ara falan demi ama benim içim rahat etmedi eesimde öyle 2li testi başka biyere gittim oradaki doktor bebegimin ayak tabanına kadar gösterdi buda bende neden diğerdoktor bana bbebeğimi tanıtmadi diye düşündürdü evet iyi bir doktor ama yoğun biri buda acele davrandiriyor sanirim

pazartesi günü faruk çekmeceliye gidicem. olur da memnun kalmazsam persembe gününe randevu almıştım burcu hanım için ona da giderim napıım artık :/

Ben 14,2,2013 te kızımı dunyaya getırdım yenı yani benim odam tek kişilikti. Diğer arkadaşın konusuna gelince ikili test adı üstünde yüksek miktarda para verıyorsunuz dr. Çok özel ultrasonla inceleme yapıyor. Yavaş yapmak, ayak tabanına kadar , parmaklarına organlarına bakması için yüksek ücret alıp, dakikalarca sizle ilgileniyor. İkili testin amacı bu zaten. Yavaş ve detaylı bakmak. Rutin dr. Ki bu burcu hanım olsun başka dr. Olsun size 1 saat ayıramaz zaten. O kadar bekleyen var. Biz insanlar benciliz sıra beklerken randevu saati biraz geçsin beklemeye tahammül edemeyiz. İçeriye girince de saatlerce ilgilenilsin isteriz. Genel rutin dr. Soylenmesi gerekeni ve gördüğü şeyi soyler daha ne anlatsın. Valla bana duymak istediğimden fazlasını soyluyordu zaten, soru sorduğumda da cevabı süper veriyordu. Bence hasta ve hamileler gidip karar versin

Medilife 180 TL idi 2li test ben daha uygun biyerde 80tl yaptırdım ozel hastaneydi bence para ile alakası yok benimle de yeterince ilgilense birakmazdim 2li iiçin önemli olan ense kalınlığı ayrıca ölçüp gonderebilirdi onun hastası bile değildim yani bazısşeyler anlatılmaktaolmaz tabiki kimine iyi gelen kimine kotu gelir kkeşke bende memnun kalsamda arayış içine girmesem bunlar çok stresli isler çünkü aradan zaman geçmiş unutmayın ki zamanda çok şey değiştiriyor bencede kimseye gitmeyin ddemem gidin belki size farklı gelir

Back
X