Merhaba. Ben 22 Ocak'ta Beylikdüzü Medilife ta doğum yaptım. Doktorum Selda Örnek Hanımoğlu idi. Kendisine hamileliğimin 2. Yarısında gitmeye başladım. Önceki hastane ve doktordan hiç memnun kalmamıştım ( nisa hastanesi mürvet hakyemez idi) yani öyle bir hastane ve doktordu ki devlet hastanesine gitsem hastaya daha çok vakit ayrılır, soruları daha iyi yanıtlanırdı. Selda Hn kafanızdaki tüm soruları yanıtlamadan bırakmaz. Yeterince vakit ayırır. Burcu Hanım'a hiç gitmedim ama onun da hakkında iyi şeyler duydum.
Odaların 2 kişilik olduğunu kim uydurdu bilmiyorum ama ben de forumda öyle okumuştum, doğum öncesi sordum 2 kişilik odaları yok, hepsi tek kişilik. Sadece odaların hepsi standart büyüklükte değil, şansınıza büyük ya da küçük oda denk gelebilir. Bence o da çok önemli değil neticede maksimum 2-3 gece kalınıyor. Önemli olan hastanede yeni doğan yoğun bakım bölümü, yoğun bakım doktoru ve çocuk cerrahı olması. Başımıza geldiği için bu kriterlerin doğum yapılacak hastanede olmasının ne kadar önemli olduğunu anladık. Bebeğimiz doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, 3 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi ve şu an hala yoğun bakımda. Biz problemi doğmadan önce bildiğimiz için tavsiyeler üzerine oradaki çocuk cerrahı ile görüşüp hastanenin yeterli donanıma sahip olduğundan emin olarak doğum için o hasteneyi tercih ettik. Allah kimsenin başına vermesin ama doğum sonrası bir sorun görülürse bebekte bunlar çok önemli kriterler. Hastane SSK ile anlaşmalı olduğu için yenidoğan yoğunbakım masraflarını SSK karşılıyor aynı zamanda. Herkese hayırlı doğumlar dilerim, Allah tamamına erdirsin inşallah...