Beylikdüzü Medilife Hastanesinde Doğum ve Kontrollerini Yaptıranlar...!!

Handaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
45
0
36
İstanbul
Mrb. pazartesi günü Dr. Selda hanıma gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar...Ayrıntılı olarak bana bu hastane we doktorları hakkında bilgi werir misiniz? Muayene ücreti, doğum ücreti we en önemlisi Dr Selda Hanım nasıl bir doktor? Burada okuduğum kadarıyla herkes memnun ama yakın tarihteki yorumları merak ediyorum ben nedense...? :))

bende medilife burcu hanıma gidiyorum...doğumuma az kaldı şimdiye kadar ararsın gelirim gecede olsa diyordu şimdi nöbetçi doktorlarımız var diyor deli olucam bu saatten sonra yeni doktor mu buluyum şimdi

bnde burcu betül kazdal hanıma gidiyorum.bnmde doğumuma az kaldı.hastane çıkışı için neler gerekli acaba.medilife ta doğum yapan arkadaşlarımız yardımcı olrsa sevinirim.

Mrb. pazartesi günü Dr. Selda hanıma gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar...Ayrıntılı olarak bana bu hastane we doktorları hakkında bilgi werir misiniz? Muayene ücreti, doğum ücreti we en önemlisi Dr Selda Hanım nasıl bir doktor? Burada okuduğum kadarıyla herkes memnun ama yakın tarihteki yorumları merak ediyorum ben nedense...? :))

ben burcu hanıma gidiyorum muayne ücreti 20 tl.normal doğum 275 tl.sezeryan 600 tl.

ben de beylikdüzü medilife burcu hanım'a gidiyorum. 25 haftalık hamileyim.gayet memnunum çok tatlı,cilgili.ancak son anda serzaryene yönlendirir diye çok korkuyorum.
medilife'ta normal doğum yapan var mı ?

Back
X