Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Beylikdüzü medilife hastanesindeki en iyi çocuk doktoru kim?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

angel_86

böcüğüm
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
592
3
96
İstanbul
Arkadaslar beylikdüzü medilife hastanesindeki en iyi çocuk doktoru kim.siz hangi doktorları tercih ediyorsunuz?

Kesinlikle kolan hast. Hakan bey. İki çocuğumuzda doktoru.hastane iyi olmamada doktor çok iyi,uzun uzun bilgilendiriyor,çocukları acayip seviyor ve para canlısı değil.

Ama medilife Hastanesi'den iyi bir hastane(doğumu orda yaptım).çocuk doktoru olanakta Mithat bey tavsiye edilen ve övünen bir doktor.(ama muayene ücreti farklı alıyor)

biz halil beye gittik gayet iyi hafta sonu orda. cengiz bey bizi odadan atar gibi attı bebegın ustunu giydirmeme musade etmediler emzirme odasında giydir dediler. bende herkeze ole yapıyorlar zannettim yoğundu cıktım. bidaha aynı şeyle başka bir drde karşılaşırsam kavga çıkartırım rahat.cengiz beyi kesinlikle tavsiye etmiyorum ağzında lafları geveliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…