Doğuma Hazırlık Beylikdüzü medilifeee yardımmm??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeynepkkcc93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
25
1
1
31
merhaba kızlar ✋ Beylildüzü medilife gidip orda memnun olduğunuz ( cok ama :) ) bir doktor var mı ? Doğum ücretleri nedir bilgilendirirseniz cok sevinirimmmm❤️

Ben orada yapmadım ama bir yakınım dogumu senem aras ta yaoti. Çok memnun kaldı. Yalnız hastane inanılmaz kalabalık randevu alırken çok zorlanıyorsunuz. Dogum ücretleri de 2000/2500 civarıydı geçen sene.

ben medilife de doğum yaptım.beylikduzu 9 ay devam.ettigim selda hanım.doguma gelmedi 20.00 civarı suyum.geldi ilk doğumum kendisini aradım açtı duyumun geldiğini söyledim.tmm hastaneye gidin nöbetçi doktor baksın dedi gelmeniz konusunda dedim hastane size işlemleri yapınca beni ararlar dedi gittiğimde 5.5 cm açıklık vardı beni bir kere bile net ye almayan selda hanım 10 cm açıklığı var diye Neslihan ebe aradı gelmeyeceğim.demis saat 6.30 tu tam bir sezeryan doktoru mesai saatleri icin de sezeryaninizi yapar hakkını vereyim evet muayenede çok hızla siz sormadan herşeyi.anlatiyor ama doğum eğer onun saatlerine uymuyorsa keyfini bozmuyor hipokrat yemini o kadar herhalde kendisinin başhekimlik sekreterinin dediğin e göre hastayı yani beni tedaviyi reddetmiş böyle bir hakki varmış size de yapabilir o yüzden ben burcu hanımı ya da senem.hanimi tavsiye ederim ya da Alı bey ona gidenlerde çok memnun benim.yasadigimi kimse yaşamasın diye yazdım

ben medilife de doğum yaptım.beylikduzu 9 ay devam.ettigim selda hanım.doguma gelmedi 20.00 civarı suyum.geldi ilk doğumum kendisini aradım açtı duyumun geldiğini söyledim.tmm hastaneye gidin nöbetçi doktor baksın dedi gelmeniz konusunda dedim hastane size işlemleri yapınca beni ararlar dedi gittiğimde 5.5 cm açıklık vardı beni bir kere bile net ye almayan selda hanım 10 cm açıklığı var diye Neslihan ebe aradı gelmeyeceğim.demis saat 6.30 tu tam bir sezeryan doktoru mesai saatleri icin de sezeryaninizi yapar hakkını vereyim evet muayenede çok hızla siz sormadan herşeyi.anlatiyor ama doğum eğer onun saatlerine uymuyorsa keyfini bozmuyor hipokrat yemini o kadar herhalde kendisinin başhekimlik sekreterinin dediğin e göre hastayı yani beni tedaviyi reddetmiş böyle bir hakki varmış size de yapabilir o yüzden ben burcu hanımı ya da senem.hanimi tavsiye ederim ya da Alı bey ona gidenlerde çok memnun benim.yasadigimi kimse yaşamasın diye yazdım
Ali bey sorulara cevap vermiyor ki ancak gülüyor hep .Ne gittiğinde ne de telefonla sorulara cevap vermiyor yeterince ilgili değil. Ben başım ağrıyor tansiyon olabilir mi dedi bil olctur dedi pardon da sen ne yapıyorsun orda yanındaki elemana olctiremedinmi iki dkk. SELDA hanım Bend e duydum en iyisi böyleyse diğerlerini düşünemiyorum. Iyisi mu hastaneydi değiştirmek .Ben öyle yaptım

Back
X