Beylikdüzü nde yaşayan hamile arkadaşlar haberleşelim yazışalım

trinitycool

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
18
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Beylikdüzü ne yeni taşındım ve hamileyim resmen sudan çıkmış balık gibiyim hastane dr,tahlil deneyimlerimizi paylaşalım lütfen mesela devlet hastanesi de yokmuş özeller de çok pahalı bir gebelik kan testi yaptırdım 57 tl verdim...

cnm özel hastaneye o kadar para verme bence beylikdüzü b.çekmeceye de yakın b. çekmece devlet hsatanesine gidebilirsin :))

Ben de dogumumu beylikduzunde yapacagim gibisine benziyor, o zmana tasinmayi planliyoruz, VE ordaki doktorlardan ve dogum hastanelerden pek fikrim yok , kim yardimci olacak kizlarr..
daha zamanim var ama simdiden endiselym..

merhaba bende beylikdüzü kolon hastanesine gidiyorum memnunum şimdilik ama daha doğum yapmadım şubat ayında inş dr.fatma gençtürk gidiyorum çok memnunum doğum ücreti 900 tl sezeryan

Arkadasim bnde beylikdznde oturuyorum medilife hst gidiyorum testler o kadar pahali degil normal dogum ve sezeryan 300ve 600arasinda degisiyor doktorlarda iyi ben baska bi hastaneye gitmedim tavsiye ederim

galiba ben de medilife tercih edecegim, peki hangi doktoru tercih ettin? ayrica boyle bir durum varmis eger mesai saatleri icinde degilde aksam ornegin sancilarin oldu doguracaksin doktoru evinden cagirtiriyorlar, bu da bir maliyet doktordan doktora degisiyor, 400 alan varmis bunun icin.. doktorunla bu konuda gorustunuz mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…