Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü Oyun Grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Burcuk

BuRCu
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
3.430
4
683
44
İstanbul
Merhabalar ,

Bende çalışan bir anneyim ve maalesef kızım alışamadığı için tam güne işten ayrılıp evimde Psikolog eşliğinde oyun grupları düzenlemekteyim. Yeni oluşum içindeyiz. Çocuk kulubu açmadan önce sayı toplamak hemde duruma bakmak istedik. İngilizce ya da serbest etkinlik tarzında . Ayrıca 36-48 ay için sanat etkinliklerimiz mevcuttur. ( Heykel kursu ) Hafta içi ( anneli yada annesiz )ve Hafta sonları anneli gruplar şeklinde . Ayrıca çocuklarınızı beklerken kamera sistemi ile çocuklarınızı izleyebilirsiniz. Düşünürseniz info@kirmizibalik.net adresine mail atarsanız görüşebiliriz.

Burcu K.

merhaba burcu hanım oğlum 28 aylık kararsızım bu konuda ama oğlum içinde istiyorum sıkılıyor evde çok daha detaylı bilgi almak isterim bu konuda teşekkürler...

Merhabalar ,

Oyun gruplarımız yaş gruplarına göre ayrılmış durumda. Evde olduğu için çok fazla sayıya çıkmıyoruz. Gruplar 3 yada max 4 . kişi şeklinde. Oyun grubunu Psikolog gerçekleştiriyor. Psikologumuz yaratıcı drama kursunu bitirdiği için bunu da ders içinde vermeyi düşünüyor. Hafta sonu 2 yada 3 gün 2 saat şeklinde düzenleniyor. Sizde çocuğunuzu oturduğunuz yerde izleyebilirsiniz.
Amacım , Beylikdüzünde çocuk kulubu açmak . Ama bunu serbest zaman etkinliklerinle doldurmak istemiyorum. Çocukların önüne bir boyama kağıdı vererek zaman doldurmak değil amacımız.
info@kirmizibalik.net adresine mail atarsanız daha detaylı görüşebiliriz.

merhaba burcu hanım tam olarak yeriniz nerde ? kızım 21 aylık oyun grubu arıyorum kışında olabilir .yardımcı olursanız sevinirim

Back
X