Beylikduzu

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
arkadaslar merhaba hepinize :KK51:
İs ariyorum 9 aydir simdi biryerden gorusmeye cagirdilar beylikduzu beysan sanayi sitesinin orda bir firmaya.
Babamda olmaz nasil gidiceksin oraya diye birsuru laf etti. Zeytinburnundan gidicem bu arada. Bolgede oturanlar bilgi verebilir mi? Ulasimi rahat bir yer mi ?

arkadaslar merhaba hepinize :KK51:
İs ariyorum 9 aydir simdi biryerden gorusmeye cagirdilar beylikduzu beysan sanayi sitesinin orda bir firmaya.
Babamda olmaz nasil gidiceksin oraya diye birsuru laf etti. Zeytinburnundan gidicem bu arada. Bolgede oturanlar bilgi verebilir mi? Ulasimi rahat bir yer mi ?

metrobüsle gidilir diye düşünüyorum

Universitede uskudardan hadimkoye gidiyordum her gun :D babana selamlar saygilar =)) olur yani neden olmasin. Ustelik daha metrobus de yoktu o zamanlar

Universitede uskudardan hadimkoye gidiyordum her gun :KK70: babana selamlar saygilar =)) olur yani neden olmasin. Ustelik daha metrobus de yoktu o zamanlar

Ben de staja tarabyaustunden hosdereye gittim geldim 1 yil, ne metro vardi ne metrobus, otobusler bile turuncuydu :halay:

Zeytinburnu-beylikduzu gayet makul ulasilabilecek bir mesafe bence. Benim ev-ofis 40 km :bicak:

O kadar zor ki tahmin bile edemezsin. Ulaşım anlamında değil zorluğu her şekilde gidersin oraya. Ama inanılmaz yorulursun. Üşenirsin bir süre sonra ve sıkılırsın.

Metrobüs durağında dediğimiz yer. İneceksiniz bineceksiniz. Torium durağında inin . hemen görülüyor zaten. Zeytinburnu ve geleceğiniz yer 35 dakika sürer yaklaşık.

Ben de staja tarabyaustunden hosdereye gittim geldim 1 yil, ne metro vardi ne metrobus, otobusler bile turuncuydu :halay:

Zeytinburnu-beylikduzu gayet makul ulasilabilecek bir mesafe bence. Benim ev-ofis 40 km :bicak:
gençlik azmi işte bir de yazin formasyon derslerine gidiyordum ekstradan :D sonra mezun olunca evden çeviri yapmaya basladim tabi buyuk bir bosluga dusmustum.

Back
X