Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası beylikdüzünde 5 yaşındaki oğluma yarım gün bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

derins

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
10
0
611
İstanbul
5 yaşındaki oğlum okuldan gelince ilgilenebilecek eve yardımcı olabiliecek, yemek yapabilecek güvenilir, samimi, temiz bir yardımcı arıyorum.

aşırı pipirikli biriyim güven sorunum var. beylikdüzüne yeni taşındım. 5 gün yarım gün yeterli, fakat oğlum hasta oludğunda okula gitmediğnde bu tam gün

olacaktır tabiki. anlayışlı yumuşak sabırlı, sigara kullanmayan 30 yaş üstü iş arayanlar iletişime geçerse sevinirim.

beylikdüzünde oturup çevrelerinde bana tavsiye edebilieckleri kişiler olursa oda olur.

Son düzenleme:
annem bakabılır.detaylı bilgi verir misniz? annem besyolda oturmakta.
5 yaşındaki oğlum okuldan gelince ilgilenebilecek eve yardımcı olabiliecek, yemek yapabilecek güvenilir, samimi, temiz bir yardımcı arıyorum.

aşırı pipirikli biriyim güven sorunum var. beylikdüzüne yeni taşındım. 5 gün yarım gün yeterli, fakat oğlum hasta oludğunda okula gitmediğnde bu tam gün

olacaktır tabiki. anlayışlı yumuşak sabırlı, sigara kullanmayan 30 yaş üstü iş arayanlar iletişime geçerse sevinirim.

beylikdüzünde oturup çevrelerinde bana tavsiye edebilieckleri kişiler olursa oda olur.
merhaba beylikdüzünde çocuk gelişimi mezunu anneyim. Ben de pipirikli olduğumdan ancak böyle ailelerle calışabilirim. Saatleri ve ücreti öğrenebilir miyim. Çünki 10yaşında kızım var. Teşekkürler

Back
X