Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzünde anaokulu öğretmeninden kendi evinde çocuk bakımı:)çok eğlenicez.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ylz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
5
0
36
İstanbul
27 yaşında evli bir bayanım 18 aylık bir oğlum var.kendi evimde 2-6 yaş arası çocuk bakmak istiyorum.sigara kullanmıyorum.evimiz temiz ve sıcaktır.hem oğluma arkadaş hemde evime destek olmak için bu işi istiyorum.çocuğunuz sadece bakılmıycak birlikte çok güzel etkinlikler yapıcaz.boyama yapıştırma hikaye şarkı vs.oyunlar oynıycaz.bana ulasmanız için *********** numaralı telefonu aramanız yeterli:)çocuğunuzun mutlu olması sizler için eminim önemlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde 2.5 yaşında kızım var.Anaokulu arayışındayım şu sıra, eviniz tam olarak ne tarafta, biz bahuse tarafında oturuyoruz karşı tarafta çok anaokulu var ama bu tarafta bulamıyorum.İnşallah yakınızdır

beykentte oturuyoruz.aslında yakınız.bi anaokulunda uygulanılacak eğitimler neler ise onları uygulayacağımdan emin olabilirsiniz.çünkü ben kendi çocuğumla bile öle ilgileniyorum.bu yaşlar çok önemlidir.umarım görüşürüz.:))

Back
X