Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü'nde Çocuk Bakıcılığı İşi Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

melka533

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
67
3
48
İstanbul
Beylikdüzü beykent'te oturuyorum, lise mezunu, İstanbul doğumlu, 38 yaşında, tesettürlü bayanım. Evliyim ve çocuklarım da okula gidiyorlar. Temiz ve düzgün bir ailenin yanında gündüzlü çalışmak istiyorum. Uyumlu, çocukları seven-değer veren, anlayışlı biriyim. Kendi çocuklarıma bakarken 17 yıldır çok tecrübe kazandım... Benim için baktığım çocuğun her yönden gelişimi ve eğitimi ön plandadır, sadece bakımını yapmak yeterli olmaz.
Sevgi, ilgi ve şevkate çok ihtiyaç duydukları bu dönemde bakıcının önemli olduğuna inanıyorum.
çalışma saatleri görüşülür.
Mail: melka533@gmail.com

Son düzenleme:
Çocuk ve özellikle bebek bakımı zor bir iştir,
tam gün çocuk bakımı için 400- 500 gibi çok düşük rakamlar teklif edenler oluyor, bir ay boyunca haftanın beş günü gidip,
özenle ilgiyle işini yapan emek veren insana bu layık görülmemeli bence.
bakıcının emeğine de saygı göstermek gerekmez mi ?

Son düzenleme:
slm ben beylikdüzü cumhuriyet mah iski arkasında oturuyorum.4.5 aylık kızım var günde 4 saat akşam saatleri benim gözetimimde kızımla ilgilenecek bir abla arıyorum .sıkıldığı zaman sitemizde arabasıyla gezdirecek vs.her ay 400 tl verebiliriz haftaiçileri sadece.

Back
X