beylikdüzünde kadın doğum uzmanı arıyorum

tsemavi

KüçükBaLIğıMlaSanaEmANtiz
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
1.559
123
363
arkadaşlar merhaba.yeni üyeyim.uzun zamandır formda yazılan yazıları okuyordum ama şimdi bir konuda bilgilerinize ihtiyacım var.bebek düşünüyorum ve beylikdüzündeki kadın doğum uzmanı yada hastane önerisi istiyorum. fiyatlarını da biliyorsanız paylasmanızı rica ediyorum.hamilelik ve doğuma kadar bir doktorla görüşmek istiyorum.gecen gün devlet hastanesine gittim hamilelikten önce gereken testleri yaptırmak için ancak doktor yapmadı öle bişey yok dedi istiyosan özel hastaneye gidebilirsin dedi.medilife hastanesinde selda hanım varmıs onu tavsiye eden varmı aranızda onun hastası olan varmı.muayene ücretleri ne kadar? yada bildiğiniz baska hastane varmı gidebileceğim ?

Ben Beykent Kolan Hastanesi Servet Hanım a gittim. Dogumumu da o yaptırdı.
Biraz ciddi fazla gulmez ama cok iyi doktordur, hiç bir sıkıntı yasamadım, tavsiye ederim.
SGK ile 20 tl ye muayane oluyordum. 10 gune kadar kontroller ucretsizdi.

tsk ederim arkadasım.peki her muayene de mi verilior 20 lira ve tahliller falan cok tuttu mu özel hastanelerde cok tutuyomus.doğumunu ne kadara yaptılar cvplarsan sevinirim.

tsk ederim arkadasım.peki her muayene de mi verilior 20 lira ve tahliller falan cok tuttu mu özel hastanelerde cok tutuyomus.doğumunu ne kadara yaptılar cvplarsan sevinirim.

canım tahliller falan fazla tutmuyor , her muaynesi 20 tl ama muayneden sonra 10 gun icinde kontrole gittiginde ucretsiz. Dogumum sezeryan oldu ve ozel suit odada kaldım 850 tl odedeim. Ama normal dogum ne kadar bilmiyorum.

tsk ederim.Allah bebişini hayırlı evlat etsin sana inş.saglıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…