Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) BEBİŞLERİNİZİ MİNİK MİNİK ÇEKMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
Çok güzel bebek fotoğraf portfolyom var, dileyen annelerle paylaşabilirim. Bebeğinizin doğumundan itibaren her anını ölümsüzleştirmek için albüm dahil çooook uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,
Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...
Merhaba. Ben buyukcekmecede oturuyorum. 2 doğum fotoğrafçısı arkadaş yazmista dikkatimi çekti. Ben de kısmetse nisan ayında dogum yapacağım. Doğum esnasında bebeğimin resimlerinin çekilmesini istiyorum. Ozel mesaj hakkım yok.bana fiyat bilgisi vermeniz mümkün mü acaba?
benimki de aynı vaziyette hatta cumartesi misafirlikteydik 3 yaşlarında bi kızı var arkadaşımızın o kadar neşelendi ki onun yanında
yaşıtlarıyla zaman geçirmeleri gelişimlerine olumlu yansır diye düşünüyorum. ne tarafta oturuyorsunuz başlangıçta 3 bebek bile olsa başlayabiliriz zamanla katılım olur diye düşünüyorum hem anneler için de çok iyi olur bence.
benimki de aynı vaziyette hatta cumartesi misafirlikteydik 3 yaşlarında bi kızı var arkadaşımızın o kadar neşelendi ki onun yanında
yaşıtlarıyla zaman geçirmeleri gelişimlerine olumlu yansır diye düşünüyorum. ne tarafta oturuyorsunuz başlangıçta 3 bebek bile olsa başlayabiliriz zamanla katılım olur diye düşünüyorum hem anneler için de çok iyi olur bence.