Beylikdüzündeyım uygun doktor bulamadım lütfen yardım

terelelli83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
146
3
26
İstanbul
merhaba kızlar

7 haftalık hamıleyım, Beylikdüzünde oturuyorum.
Önceleri Medilife hastanesıne gıttık ancak hastaneyıde dotorlarınıda hiç beğenmedik (ahmet bey ve aynur hanımla görüştük ) bıraz kanamalı bır gebelık oldugu ıcın ıkı gecede acılıne gıttık saçma sapan doktorlara denk geldık eşim değiştirmek istedi. Durum riskli die Medicanada Mehtap hanıma gittik gerçekten çok çok iyi bir doktor ama bütçemizi sarsacak gibii :((
muanne 90 lira testler cok pahalı doğum çok pahalı buyüzden değiştirmeyi düşünüyoruz.
Önerebılceğiniz bir doktor, hastane varmı ?
aslında arkadaşım bahçelievler Yaşam hastanesini önerdi 1 ay once sezaryanla dogum yaptı mehtap hanım cok ıyı ve toplam 800 ödedik dedi ama bıraz uzak geldı bıze sizce ?

teşekkürler

Canım bende beylikduzundeyim. Beylikduzu kolan Fatma Hanım'a gidiyorum. Ondan cok memnunum. Muayene 35 tl. Zorunlu sezeryan 1000tl istege bağlı 1750 tl. Normal 750 . Hastane temiz randevusuz çalışıyor tek eksiği.

Canım bende beylikduzundeyim. Beylikduzu kolan Fatma Hanım'a gidiyorum. Ondan cok memnunum. Muayene 35 tl. Zorunlu sezeryan 1000tl istege bağlı 1750 tl. Normal 750 . Hastane temiz randevusuz çalışıyor tek eksiği.

teşekkürederim kolan hastanesıne eşimin göz kontrolu için gştmiştik guzel bır hastaneye benzıyordu dogumda uygunmus sız kacıncı haftasındasınız? ilk baştan berı fatma hanımı takıp edıyor?

merhaba,
ben b.çekmecede oturuyorum dr konusunda bende çok sıkıntı yaşadım,ilk muayene için Medilife a gittim telefon ile randevu almıştım ismini tam hatırlamıyorum doktorun ama muayene için odaya girdiğimde başka bir doktor vardı,ismini bile öğrenemedim kullandığı kaşe farklı bir doktorundu.Daha sonra araştırdığımda orada sürekli kadro değişikliği olduğunu öğrendim.B.çekmece Kolana gittim fakat muayene bile olamadım,eş üzerinden sağlıktan yararlanıyorum ben sigortamı göremediler:)tam ücret almak istediler ki sigortam vardı bunuda orada sık yaptıklarını öğrendim daha sonra.İki aydır Parseller-Avcılarda Ayla hanıma gidiyorum,çok kişi tavsiye etti,bende tavsiye ederim.Özel muayene merkezi var,hemşiresi var tahsiller vs orda yapılabiliyor ssk anlaşmasıda var muayene 15tl.Merkezin adı Ayla Alanlı kadın doğum .

bende bçekmecede oturuoyrm ve medılıfe ahmet beye gdıorum gayette memnunum galıba memnunıyet kışıye gore değışıyor...

teşekkürederim kolan hastanesıne eşimin göz kontrolu için gştmiştik guzel bır hastaneye benzıyordu dogumda uygunmus sız kacıncı haftasındasınız? ilk baştan berı fatma hanımı takıp edıyor?

Canım ben beykent kolandayim buyukcekmeçe değil . Fatma hanima tavsiye üzerine gittim. Ve gercekten beğendim . Cok konuşan biri. Her sorunuzu ictenlikle cevapliyor. Canım ben ilk ay gittim sonra sehir dısına çıktım iki ay başka Dr.a gitmek zorunda kaldım ama Fatma hanımı cok beğendim. Simdi 17 haftam bitti yarın gideceğim nasipse. Kolanda göz icinde Ali beyi tavsiye ederim.

bende bçekmecede oturuoyrm ve medılıfe ahmet beye gdıorum gayette memnunum galıba memnunıyet kışıye gore değışıyor...

ahmet bey iyi gibiydi aslında benı sadece muanne etti test istedi (gebelık testı) sonucu cıktıgında gıttım ama amılyata girmişti görüşemedim..o hastanede bir nçbetçi doktora denk gelmiştik Serkan Sarı oda çok ıyıydı..ama bırkac kotu dotkora denk gelınce eşim kıllandı o hastanedeen..

ahmet bey iyi gibiydi aslında benı sadece muanne etti test istedi (gebelık testı) sonucu cıktıgında gıttım ama amılyata girmişti görüşemedim..o hastanede bir nçbetçi doktora denk gelmiştik Serkan Sarı oda çok ıyıydı..ama bırkac kotu dotkora denk gelınce eşim kıllandı o hastanedeen..

walla cnm ben memnunum ve tavsıye ederim neden cunku gereksız yere test ıvır zıvır ıstemıyor herşey yolunda olduktan sonra sadece gereklı olan şeylerı ıstıyor bence devam etmelısın...tabı sen bılırsın yınede

Bende b.düzündeyim şu anda medicana Aslı Hnma gidiyor evet muayane biraz pahalı ama tüm tahlilileri illa bizde yaptırın demiyor
bakalım doğum yaklaşınca ne olacak bilmiyorum

bende beylikdüzü Kolan hastanesi, Fatma hanıma gidiyorum. öncesinde tedavi sürecinde eşine Kamer beye gidiyordum hamilelik durumundan sonra yakın olduğundan Fatma hanıma gitmeye başladık, çok sevimli bir kadın size daha sormadan herşeyi açıklıyor ve anlatıyor.
tavsiye edebilirim.

merhaba kızlar

7 haftalık hamıleyım, Beylikdüzünde oturuyorum.
Önceleri Medilife hastanesıne gıttık ancak hastaneyıde dotorlarınıda hiç beğenmedik (ahmet bey ve aynur hanımla görüştük ) bıraz kanamalı bır gebelık oldugu ıcın ıkı gecede acılıne gıttık saçma sapan doktorlara denk geldık eşim değiştirmek istedi. Durum riskli die Medicanada Mehtap hanıma gittik gerçekten çok çok iyi bir doktor ama bütçemizi sarsacak gibii :((
muanne 90 lira testler cok pahalı doğum çok pahalı buyüzden değiştirmeyi düşünüyoruz.
Önerebılceğiniz bir doktor, hastane varmı ?
aslında arkadaşım bahçelievler Yaşam hastanesini önerdi 1 ay once sezaryanla dogum yaptı mehtap hanım cok ıyı ve toplam 800 ödedik dedi ama bıraz uzak geldı bıze sizce ?

teşekkürler

Merhaba,

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

Ben de aynı sıkıntı içindeyim. 6 haftalık hamileyim ve Beylikdüzü'nde oturuyorum. Hamile kalmadan önce bir arkadaşımla birlikte Beylükdüzü Kolan Hastanesi'nde Arzu Hanım'a gittim. Gebelik planladığım için gerekli tüm kontrolleri yaptı, çok güler yüzlü genç bir hanım, ilgili de... 3 hafta sonra hamile kaldım, ultrasonda görmek için gidelim dedik. Hastane ana baba günü, devlet hastanesinden farksız, randevu sistemi ile çalışmıyorlar ve Arzu Hanım'ın çok hastası var. Eşim sinirlendi, beklemedik çıktık. ( Arkadaşım hala devam ediyor, çok memnun. Evi yakın sabahtan gidip kayıt yaptırıyor, öğleden sonra muayeneye gidiyor. Saatin geçse bile muayeneye alıyorlarmış).

Kolan Hastanesi olmayınca Medilife'a gittik. kk'dan okuduğum ve arkadaşlarımın tavsiyelerine göre Senem Hanım ya da Selda Hanım'a gitmeyi düşünmüştüm. Senem Hanım çok yoğun 1 ay sonrasına randevu veriyorlar. Selda Hanım'dan randevu aldım. Gebeliğim çok yeni olduğu için hamile bir arkadaşım gitsen de bir şey görünmez doktoru ara sor dedi. Medilife'ı aradım doktorun asistanını istedim Selda hn. kendisi çıktı. Telefonda çok ilgilendi, henüz belli olmaz şu gün gelin diye yönlendirdi. Randevu günü saatimizde gittik ama 1 saat bekledik (Doktorun da yeni bebeği var, süt sağmaya gitmiş) İlk defa gitmeme rağmen çok ilgilendi, güler yüzlü, tatlı bir kadın. Yalnız yine kk'da yeni doğum yaptığı için mesai saatleri dışında doğuma gelmiyormuş diye okudum, kendine sormayı unuttum bir sonraki gidişimde soracağım.

İşin özü terelli'cim benim de kafam karışık, sen iyi bir şey bulursan bana da haber ver :)))

Bu arada onca yazıp eklemeyi unuttum. En yakın arkadaşın Hizmet Hastanesi'nde doğum yapacak, eltim de aynı hastanede doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Hastane güzel, ikisnin de doktoru Sait bey ve çok memnunlar, ilgili bir adammış. Ben de ona gitsem mi diye düşünüyorum ama eşim yakın bir yere gidelim diyor. Ne yapsak bilemedim :44:

Bende b.düzündeyim şu anda medicana Aslı Hnma gidiyor evet muayane biraz pahalı ama tüm tahlilileri illa bizde yaptırın demiyor
bakalım doğum yaklaşınca ne olacak bilmiyorum

Merhaba,
mehtap hnm da cok ıyı evet muanne fazla para degıl banada testlerı burda yaptır demedı ancak doğum ciddi bir rakamm :( şirkette arkadasımda aynı hastaneye aynı doktora gıdıyor o sormus ona 6bın demısler bu cumartesı kontrole gıdıcem ben o zaman net olarak dogum fıyatlarını öğrenir pazarlık yapar yazarım sıze.
birde ben kan testlerını aıle hekımımde yaptırdım bedava ıstersenız sızde oyle yapın sadece 3 testı yapamadılar onlarıda medılıfe da 80 lıraya yaptırdık.

Bu arada onca yazıp eklemeyi unuttum. En yakın arkadaşın Hizmet Hastanesi'nde doğum yapacak, eltim de aynı hastanede doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Hastane güzel, ikisnin de doktoru Sait bey ve çok memnunlar, ilgili bir adammış. Ben de ona gitsem mi diye düşünüyorum ama eşim yakın bir yere gidelim diyor. Ne yapsak bilemedim :44:

merhaba :))
kaderdaşızz :) hahahah medilife hastaneısnın çapa şubesının başhekımı benım uzun yıllardır dotkorum (gogus problemım için) hem arkadasım hemde aılecek gorusuruz oda bana beylıkduzu şubesınde senem hanımı önerdı ancak saatleri uymadı bana çalıştıgımız için cumartesılerı kontrollere gıtmek ıstıyorum ve saattsız ani bi dogum olursa ordakı doktorlar gelemiyormuş. birde hastaneyide eşim pek beğenmedi.
Hizmet hastanesi bıraz uzak geldı bana arkadasımda sanırım orda doğurmuştu ancak arabada olsa gel gıt gözümde büüyor bı tonda benzın parası sankı gereksız gıbı geldı yoksa o taraflara gıtmeyı göze aldıysan yaşam hastanesı mehtap hnm cok ıyı :)
sanırım ben Kolana gıdıp fatma hanımı denıycem belkı o an kalabalık anına denk geldın bırde artık her hastane kalabalık mesela ben medıcanadan randevu alıyorum ama gıdınce gene beklyıorum her yerde beklyıoruz :)) gel bırlıkte gıdelım kolana :))

Merhaba,
mehtap hnm da cok ıyı evet muanne fazla para degıl banada testlerı burda yaptır demedı ancak doğum ciddi bir rakamm :( şirkette arkadasımda aynı hastaneye aynı doktora gıdıyor o sormus ona 6bın demısler bu cumartesı kontrole gıdıcem ben o zaman net olarak dogum fıyatlarını öğrenir pazarlık yapar yazarım sıze.
birde ben kan testlerını aıle hekımımde yaptırdım bedava ıstersenız sızde oyle yapın sadece 3 testı yapamadılar onlarıda medılıfe da 80 lıraya yaptırdık.

Merhaba
Bilgilendirme için sağol ben daha doğum fiyatlarını öğrenemedim ama 6 bin ise maşallah yani çokmuş gerçi ben birkeresinde medicanda ameliyat olmuş memnun kalmıştım ama doğum farklıdır
tabi sen yine bakalım ne fiyat öğreneceksin merak ediyorum
ben innovia tarafında oturuyorum geçen tahlil yapmak için mediplus a gittik yeni açılan bir yer ama uygun ve temiz orayı da tavsiye ederim tahliler için sağlık ocağıda belli testleri yaptıklarını söyledi.Mediplusta bir adet kadın doğum uzmanı varmış a erkek gökhan bey medi lifedan geçmiş onun hakkında pek bir bilgim yok açıkcası

yarın sabah gider gitmez öğrenıcem fıyatınıı :)) meraktayım bende...ben adakentte oturuyorum medılıfe yakın dıye teste oraya gıdıyorum. aıle hekımde sadece 3 test olmadı (rubella,tokzoplasma antı hcs ) son testın adını yanlış yazmıs olabılrıım dıgerlerı oldu ücretsiz :))

merhaba :))
kaderdaşızz :) hahahah medilife hastaneısnın çapa şubesının başhekımı benım uzun yıllardır dotkorum (gogus problemım için) hem arkadasım hemde aılecek gorusuruz oda bana beylıkduzu şubesınde senem hanımı önerdı ancak saatleri uymadı bana çalıştıgımız için cumartesılerı kontrollere gıtmek ıstıyorum ve saattsız ani bi dogum olursa ordakı doktorlar gelemiyormuş. birde hastaneyide eşim pek beğenmedi.
Hizmet hastanesi bıraz uzak geldı bana arkadasımda sanırım orda doğurmuştu ancak arabada olsa gel gıt gözümde büüyor bı tonda benzın parası sankı gereksız gıbı geldı yoksa o taraflara gıtmeyı göze aldıysan yaşam hastanesı mehtap hnm cok ıyı :)
sanırım ben Kolana gıdıp fatma hanımı denıycem belkı o an kalabalık anına denk geldın bırde artık her hastane kalabalık mesela ben medıcanadan randevu alıyorum ama gıdınce gene beklyıorum her yerde beklyıoruz :)) gel bırlıkte gıdelım kolana :))

Valla doğrusunu söylemek gerekirse Kolan'a gideceksem Arzu hanımı sevdim ona giderim herhalde. Ama yine de kafam karışık. Acil karar vermem lazım. Zırt pırt doktor değiştirmek istemiyorum :44:

yarın sabah gider gitmez öğrenıcem fıyatınıı :)) meraktayım bende...ben adakentte oturuyorum medılıfe yakın dıye teste oraya gıdıyorum. aıle hekımde sadece 3 test olmadı (rubella,tokn)zoplasma antı hcs ) son testın adını yanlış yazmıs olabılrıım dıgerlerı oldu ücretsiz :))

Bu arada benden bu testleri kimse istemedi. Sadece hamile kalmadan önce tam kan (şeker, tiroid falan), tam idrar falan yaptırmıştım. Kaçıncı haftada isteniyor bunlar???

Merhaba kizlar. Beylikdüzü kolanda arzu hanımı pek tavsiye etmem. Açılması olan arkadasımı ki nöbette gece o varmış . Duramazsın nasil bekleyeceksin diye sezeryan yapmış . Öyle bı anda istege bağlı sezeryan fiyatını biliyormusunuz diye sormuş. Tabi arkadas ist. Bağlı oldu. Ama cikista zorunlu sez. Ödemişler . Ben şimdilik Fatma Hanım'dan memnunum. Sabah 8 de gider sıra alırsanız ilk olursunuz. Simdi yarın yine gideceğim tam 8 de orda olacagim muhtemelen ilk olurum :))))

Bu arada 2 li test ve detaylı ultrason icin buyukcekmeçe kolan Altan beye yönlendiriyorlar . Ama adam alanında uzman perinatoloji uzmanı. 2 li teste 260 ödedik yanlış hatırlamıyorsam ayrinltili ultrasona gideceğim oda 250 civarimis. Ama olsun bu ikinci gebeligimm ve o doktorda alanında uzman kizlar.

Back
X