Beylikdüzündeyım uygun doktor bulamadım lütfen yardım

merhaba kızlar

7 haftalık hamıleyım, Beylikdüzünde oturuyorum.
Önceleri Medilife hastanesıne gıttık ancak hastaneyıde dotorlarınıda hiç beğenmedik (ahmet bey ve aynur hanımla görüştük ) bıraz kanamalı bır gebelık oldugu ıcın ıkı gecede acılıne gıttık saçma sapan doktorlara denk geldık eşim değiştirmek istedi. Durum riskli die Medicanada Mehtap hanıma gittik gerçekten çok çok iyi bir doktor ama bütçemizi sarsacak gibii :((
muanne 90 lira testler cok pahalı doğum çok pahalı buyüzden değiştirmeyi düşünüyoruz.
Önerebılceğiniz bir doktor, hastane varmı ?
aslında arkadaşım bahçelievler Yaşam hastanesini önerdi 1 ay once sezaryanla dogum yaptı mehtap hanım cok ıyı ve toplam 800 ödedik dedi ama bıraz uzak geldı bıze sizce ?

teşekkürler

Merhaba Canım ben yeni dogum yaptım su anda 3 haftalık bir kızım var dogumumu medicanada mehtap hanımla yaptım dediğin gibi inanılmaz iyi bir doktor ancak hastane pahalı bütceyi zorluyor. Ancak Mehtap hN İNANILMAZ BİR DOKTOR her zaman arayabiliyorsun seninle cok yakın ilgileniyor özellikle hamilelik sürecinde ve sonrasında ilgisi mükemmel seni cok iyi rahatlatıyor. Mehtap Hndan önce 6 doktora gitmiştim hiç birinden memnun kalmadım. Ancak Medilifeda burcu betül hn var o da cok iyi bir doktor ondan cok memnun kalmıstım ben 5. ayda mehtap hna basladım nedeni ise medilifeda yenidogan ünitesinin olmaması burcu hnda cok iyi ve ilgili bri doktor tavsiye ederim. Ancak iyi ki hastanemi değiştirmişim bebegim erken dogdu ve dogumdan sonra cok olmasa da küvezde kalması gerekti 1 saat kadar. Medilifeda dogum yapsaydım küvez olmadığı için capaya ambulansla gödereceklerdi ki bu mesafeden dolayı sen düşün. Yine de sen bilirsin senin kararın ancak mehtap hn inanılmaz derecede iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.

ben bebeğimi kaybettim malesefkii :((Allah sizinkilere uzun ömürler versin..
mehtap hnm operasyonu yaptıcok cok memnun kaldım hem indirim yaptırdı hemde psikolojık olarakda destek oldu..tekrar hamile kalayım işallahh gene mehtap hanıma gidicem ..

bende medilife beylikdüzü hastanesine tavsiye üzerine gitmeye başladım. doktorum Aynur Baysoy Cemaloğlu...

Hastası ile yakından ilgilenen muhabbetli ve konuşkan sorular sorulara cevap veren hoş bir doktor. Ayrıca duyduğuma göre Çapa tıp fakültesini de derece ile bitiren bir doktormuş ve hastalarında normal doğumdan yana olduğunu söylüyorlar. benim hamileliğim henüz 9. haftada olduğu için bu konuları konuşmadık... ama gecede olsa doğuma geldiğini biliyorum.. Aradığınızda ulaşabildiğiniz ve en önemlisi hastası ile cep telefonu numarasını paylaşmaktan imtina etmeyen bir doktor.. Şuan için doktorumdan ve temiz bir hastane olması nedeni ile medilife beylikdüzü hastanesinden memnunum..

Fiyatlara gelince normal doğum 500 TL, sezaryen doğum 850 TL olarak biliyorum SGK için... iki ayrı oda tipi var biri normal tek kişilik oda biride suit oda.. Suit oda için gecelik cüzzi bir ücret talepleri oluyor tabii ki. tahlil ücretleri de diğer hastanelere göre sgkda daha uygun.. beylikdüzü çevresi için tavsiye edebilirim..

unutmadan hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi de mevcut bu şekilde bilgi verdiler.. bir annenin hastane arayışında en çok önem vermesi gereken konulardan biri olduğunu düşünüyorum.. Herhangi bir komplikasyonda eğer yenidoğan yoğun bakım ünitesi yoksa bebeğinizi başka bir hastaneye sevk edebiliyorlar.. bunuda mutlaka göz önünde bulundurun derim...

Herkese sağlıklı hayırlı bir hamilelik süreci ve doğum dilerim..

Back
X