Beynim bana oyunmu oynuyor :(

name of love

;)♥ADI♥AşK♥;)
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
160
2.130
33
Selam Arkadaşlar . Öncelikle evime hırsız girdi hala onu atlamadım 1 ay kadar oldu. Derdime gelecek olursak da beynim yaşadığı olayların bir kısmını siliyor hatırlayamıyorum . Yani şöyle söyleyim ................. ............. yaşadığım olayın başı var sonu var ortasında saniyelik bir kısmı yok. Evim dublex alt katta salon mutfak var ustte yatak odası. Eşim işten geldi üst kata üzerini değiştirmeye gitti,yemek hazırlamaya mutfağa girdim muhabbet kuşuda arkamdan mutfaga geldi. Ocağa falan gelmesin diye ışığı kapattım önden çıktım bn. Kuşta arkamdan geldi salona girdi, bnde yukarı çıktım .Geri aşağı inerken salonun kapısı kapalıydı. Eşime seslendim hemen, salonun kapısı kapalı çabuk gel diye. Bn biber gazını falan aldım panikledim iyice, eminim bn kapatmadım kapıyı .Her yere baktı eşim bişiy yok . Hatırlamaya çalışıyorum ama o kısım yok bnde :( bişiy hatırlamaya çalışırken de baştan sona dogru hatırlayamıyorum ,olayın sonundan basa dogru hatırlayabiliyorum . Sizce neden oluyo bu :( dün öğlen gardrobum tek kapağı aynalı aynada el ızı var bunu ben yapmadım elimi değdırmedım dıye panikledim . SAbah kıyafetleri yerleştirdikten sonra kapagı kapattım ama nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum :( Neden böyle oluyor ?

Bunlar günlük hayatta benimde başıma gelen şeyler.cok fazla kafani takma.hirsizdan korktugun için sen bunları kafaya takmissin birz sakin olmalısın :))

Bence hırsızlık olayından çok etkilenmişsin, ama bi nörolog mu Kim bakar bilemedim bi doktora git

Panik atagım var bide . psikiyatri gidicem onlar yönlendirir artik :( bi ses duyunca nefesim kesiliyo resmen

Hırsızın etkisinden çıkamamışsınız. Mutlaka bir doktorla görüşün ihmal etmeyin. Huzursuz olmaya değmez böyle.

Bu korkulacak bir durum mu ki? Bana günde en az 4 5 kez olur. Elime aldigim şeyi nereye koyduğumu hatırlamam, aşağıdan kapı çalar açarım sonra unutup aa nasıl geldin diye sorarım. Daha da ilerisi arkadaşlarımla yaptığım konuşmaları hatırlamam. Bir şey sorup tanti bunu daha önce konuştuk sen de böyle böyle dedin hatta cevabını alıyorum sürekli. :confused:

Beyin mrı çektirdim bir sıkıntı görünmüyor. Üzerine düşmedim ben de. Korkacak bir şey yok bence. Stresiniz azaldıkça bu da azalacaktır.

Bu korkulacak bir durum mu ki? Bana günde en az 4 5 kez olur. Elime aldigim şeyi nereye koyduğumu hatırlamam, aşağıdan kapı çalar açarım sonra unutup aa nasıl geldin diye sorarım. Daha da ilerisi arkadaşlarımla yaptığım konuşmaları hatırlamam. Bir şey sorup tanti bunu daha önce konuştuk sen de böyle böyle dedin hatta cevabını alıyorum sürekli. :confused:

Beyin mrı çektirdim bir sıkıntı görünmüyor. Üzerine düşmedim ben de. Korkacak bir şey yok bence. Stresiniz azaldıkça bu da azalacaktır.
B12 vitamin eksikliği de unutkanlık yapabiliyor canım,daha önce bir krakerle bile günü geçirdiğini yazmıştın?Öğrencisin de,biraz daha dikkat etmen gerekli :KK19:

bu oluyor hepimize. mesela utunun fisini cektigimi hatirlamam ama hep cekmis olurum. ben eskiden yasadigim kotu olaylari unutururum kendime arada iyilerde gider

Bukadar ufak ayrintilari ben de hatirlamam ki :) misal dolabin kapagini nasil kapadim elim degdimi iz oldu mu diye, ya da bir odanin kapisini birak isigini kapattigimi da unutabiliyorum. Bence hirsizlik olayindan cok etkilendiginizden bu kadar rahatsiz oluyorsunuz. Allah kimseye vermesin cok zor

Onemseyerek dikkat ederek yapmadigim hic birseyi hatirlamam. Hele kapiyi kapatmisim dolabi nasil acmisim zerresi kalmaz. Sanirim hirsizlik olayindan fazla etkilenmissiniz. Unutmaniz normal ama bu kadar panik fazla

Selam Arkadaşlar . Öncelikle evime hırsız girdi hala onu atlamadım 1 ay kadar oldu. Derdime gelecek olursak da beynim yaşadığı olayların bir kısmını siliyor hatırlayamıyorum . Yani şöyle söyleyim ................. ............. yaşadığım olayın başı var sonu var ortasında saniyelik bir kısmı yok. Evim dublex alt katta salon mutfak var ustte yatak odası. Eşim işten geldi üst kata üzerini değiştirmeye gitti,yemek hazırlamaya mutfağa girdim muhabbet kuşuda arkamdan mutfaga geldi. Ocağa falan gelmesin diye ışığı kapattım önden çıktım bn. Kuşta arkamdan geldi salona girdi, bnde yukarı çıktım .Geri aşağı inerken salonun kapısı kapalıydı. Eşime seslendim hemen, salonun kapısı kapalı çabuk gel diye. Bn biber gazını falan aldım panikledim iyice, eminim bn kapatmadım kapıyı .Her yere baktı eşim bişiy yok . Hatırlamaya çalışıyorum ama o kısım yok bnde :KK43: bişiy hatırlamaya çalışırken de baştan sona dogru hatırlayamıyorum ,olayın sonundan basa dogru hatırlayabiliyorum . Sizce neden oluyo bu :KK43: dün öğlen gardrobum tek kapağı aynalı aynada el ızı var bunu ben yapmadım elimi değdırmedım dıye panikledim . SAbah kıyafetleri yerleştirdikten sonra kapagı kapattım ama nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum :KK43: Neden böyle oluyor ?
benimde basima geliyor korkudan oluyor sanirim bende hirsiz korkusu var evimde hic soyulmadi ama ya hirsiz girerse evim dikkat ceken bir ev kamera sistemi filan kurduk ama hep bir korku var ondan oluyor sanirim sizin gibi iz buldummu aaa nasil oldu birimi var diye korkudan ne yapacagimi sasirdigim oluyor sonradan oralarda dolastigim aklima geliyor.normal bence yada biz anormaliz:halay:yorgunsaniz dinlenin ve kafaniza takmayin boyle dusunurseniz dahada artar ben oyle yapiyorum artik dusunmuyorum

Unutkanlik... sizin gibi durumlarda.kansizlik b13 eksikligi demir eksikli dalginlik dikkat eksikligi vs siz bir kan testi yaptirin saglik.ocagindada yapiyorlar degerleriniz dusukse sebep olmus olabilir bazen oluyor yaptigimizi dalginlikla yapiyoruz ya da bir kisminda daliyoruz ve unutuyoruz evham yapmayin bence

Back
X