- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi name of love
Selam Arkadaşlar . Öncelikle evime hırsız girdi hala onu atlamadım 1 ay kadar oldu. Derdime gelecek olursak da beynim yaşadığı olayların bir kısmını siliyor hatırlayamıyorum . Yani şöyle söyleyim ................. ............. yaşadığım olayın başı var sonu var ortasında saniyelik bir kısmı yok. Evim dublex alt katta salon mutfak var ustte yatak odası. Eşim işten geldi üst kata üzerini değiştirmeye gitti,yemek hazırlamaya mutfağa girdim muhabbet kuşuda arkamdan mutfaga geldi. Ocağa falan gelmesin diye ışığı kapattım önden çıktım bn. Kuşta arkamdan geldi salona girdi, bnde yukarı çıktım .Geri aşağı inerken salonun kapısı kapalıydı. Eşime seslendim hemen, salonun kapısı kapalı çabuk gel diye. Bn biber gazını falan aldım panikledim iyice, eminim bn kapatmadım kapıyı .Her yere baktı eşim bişiy yok . Hatırlamaya çalışıyorum ama o kısım yok bnde
bişiy hatırlamaya çalışırken de baştan sona dogru hatırlayamıyorum ,olayın sonundan basa dogru hatırlayabiliyorum . Sizce neden oluyo bu
dün öğlen gardrobum tek kapağı aynalı aynada el ızı var bunu ben yapmadım elimi değdırmedım dıye panikledim . SAbah kıyafetleri yerleştirdikten sonra kapagı kapattım ama nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum
Neden böyle oluyor ?